2 φωτογραφίες »

To πρώτης γενιάς MX-5 αγαπήθηκε από πολλούς για τον fun to drive χαρακτήρα του.

Σε παραγωγή ανταλλακτικά για το πρώτο Μazda MX-5

2.409 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2020)

Οι κάτοχοι της πρώτης γενιάς MX-5 θα μπορούν πλέον να προμηθευτούν γνήσια ανταλλακτικά με την σφραγίδα της Mazda.

Η Mazda ξεκίνησε εκ νέου την παραγωγή ορισμένων ανταλλακτικών για το MX-5 πρώτης γενιάς με σκοπό να βρουν υψηλής ποιότητας εξαρτήματα οι κάτοχοι του μοντέλου. Η Mazda θα κατασκευάσει 156 ανταλλακτικά για τα δεξιοτίμονα και 117 ανταλλακτικά για τα αριστεροτίμονα MX-5. Μάλιστα, όχι μόνο τα νέα εξαρτήματα έρχονται με τη επίσημη σφραγίδα του κατασκευαστή, αλλά λέγεται επίσης ότι είναι υψηλότερης ποιότητας από τα αρχικά, αφού έχουν κατασκευαστεί με πιο σύγχρονες μεθόδους.

Οι ζάντες αλουμινίου Enkei, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με αρχικές προδιαγραφές, αλλά χάρη στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής είναι πιο ανθεκτικές και ελαφρύτερες. Επίσης, η soft-top οροφή προσφέρει τώρα καλύτερη μεγαλύτερη μόνωση, αν και είναι ολόιδια με την original.

«Γνωρίζοντας ότι τα φθαρμένα ανταλλακτικά μπορούν να αντικατασταθούν σωστά, αναμφίβολα θα διευκολυνθεί η χρήση των αυτοκινήτων αυτών όλο το χρόνο»  τόνισε το υψηλόβαθμο στέλεχος της φίρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Steven Rose. «Είτε πρόκειται για πλήρη αποκατάσταση είτε για γενική συντήρηση, έχοντας έτοιμα ανταλλακτικά στις αποθήκες σημαίνει ότι αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν να συνεχίσουν να κινούνται και τα επόμενα χρόνια».
 

Toyota
test center