6 φωτογραφίες »

VW Golf: Πιο κοντά στο μέλλον

31.175 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2020)

To νέο VW Golf συνεχίζει να αποτελεί τον πρωτοπόρο της κατηγορίας του σε τεχνολογικές καινοτομίες και θέτει νέα πρότυπα στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών στον δρόμο, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και διασύνδεσης.

Το νέο VW εντυπωσιάζει με το τεχνολογικό του υπόβαθρο και την άρτια ποιοτική του κατασκευή θέτοντας τα στάνταρ της κατηγορίας σε αυτούς τους τομείς. Άλλωστε για πενήντα χρόνια και 8 διαφορετικές το VW Golf παραμένει μία σταθερή αισθητική και βιομηχανική αξία.

Ένας ψηφιακός κόσμος
Το νέο Golf στην ποιοτική και ευρύχωρη καμπίνα του υιοθέτησε το Innovision Cockpit, που περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Digital Cockpit μεγέθους 10'' και πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης, καθώς και την -σε συνέχεια του πρώτου- έως 10 ιντσών κεντρική οθόνη αφής. Με τη λειτουργία Voice Control, το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο, το σύστημα κλιματισμού και η πλοήγηση ελέγχονται με φωνητικές εντολές τελευταίας γενιάς, ενώ η πρωτοποριακή λειτουργία εξατομίκευσης, παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης του οδηγού και αυτόματης ενεργοποίησης του προσωπικού του προφίλ οδήγησης: Από τη ρύθμιση καθισμάτων και τον φωτισμό, μέχρι την επιλεγμένη θερμοκρασία και τις ενδείξεις του πρωτοποριακού Head up Display. Όλα αυτά μαζί με τους διακόπτες αφής για τα φώτα αντί του κλασσικού περιστροφικού διακόπτη δημιουργούν μία «ψηφιακή συνέχεια» χωρίς φυσικούς διακόπτες.

Διασυνδεδεμένη πραγματικότητα
Το νέο VW Golf εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα διασύνδεσης, τόσο με εσένα όσο και με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Οι υπηρεσίες We Connect και We Connect Plus σας επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου, τη δυνατότητα να προγραμματίσετε ραντεβού για Service, online πληροφόρηση κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο και υπολογισμό βέλτιστης διαδρομής, μέχρι τη χρήση του Smartphone, ως τηλεχειριστηρίου για μια πληθώρα λειτουργιών του αυτοκινήτου. Παράλληλα μέσω της του συστήματος Car2X μπορείτε να επικοινωνείτε με άλλα οχήματα σε απόσταση έως 800 μέτρα, ανταλλάσσοντας χρήσιμες πληροφορίες, όπως κάποιο ατύχημα ή σημείο κινδύνου!

Στην εποχή του εξηλεκτρισμού και της αυτόνομης οδήγησης
Η Volkswagen εξοπλίζει το νέο Golf με τα προηγμένα υβριδικά σύνολα eTSI με τεχνολογία Mild-Hybrid. Σε αυτά μια γεννήτρια 48V, μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 V και η τελευταία γενιά των κινητήρων TSI συνδυάζονται μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και τονίζοντας τις επιδόσεις. Τα eTSI σύνολα συναντώνται σε εκδόσεις 110 και 150 ίππων με στάνταρ 7τάχυτο DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Στο νέο VW Golf θα συναντήσουμε πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Όπως το Travel Assist, το οποίο συνδυάζοντας το σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης «ACC» και το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας «Lane Assist» επιτρέπει την ημιαυτόνομη οδήγηση ακόμα και σε ταχύτητες της τάξης των 210 χλμ./ώρα, ενώ το «Park Assist» εντοπίζει θέση παρκαρίσματος και αναλαμβάνει το χειρισμό του τιμονιού.

Με on-line αγορά και ευνοϊκούς όρους
Το νέο VW Golf είναι διαθέσιμο στη διαδικτυακή πλατφόρμα mycarnow της VW για αγορά on-line με τιμή από 20.200 ή 179 ευρώ/μήνα με το πρόγραμμα απόκτησης Volkswagen MORE for you με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και service. Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει, εκτός των προαναφερθέντων συστημάτων, LED φώτα, σύστημα αυτόματου κλιματισμού, επαγωγική φόρτιση κινητού, Adaptive Cruise control, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος Park Pilot, ambient εσωτερικό φωτισμό 10 χρωμάτων, ζάντες αλουμινίου 16'' κ.α.

Hyundai
vw