5 φωτογραφίες »

Η Porsche εργάζεται πάνω στην κατασκευή της πρώτης ηλεκτρικής Macan.

Εντοπίστηκε η ηλεκτρική Porcshe Macan

2.783 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2020)

Κατασκοπευτικές εικόνες που παρουσιάζουν την αμιγώς ηλεκτρική Porsche Macan ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σας τις παρουσιάζουμε.


Η Porsche εργάζεται πάνω στην κατασκευή της πρώτης ηλεκτρικής Macan και οι πρώτες εικόνες που δείχνουν έστω και σε πολύ χαμηλή ανάλυση το μοντέλο ήρθαν στη δημοσιότητα. Όπως φαίνεται το χωρίς ρύπους SUV θα υιοθετήσει μια εξελικτική σχεδιαστική προσέγγιση, διατηρώντας παρόμοιο σχέδιο με τη σημερινή Macan, ωστόσο φαίνεται πως έχει λάβει στοιχεία σχεδίασης και από την Taycan.
 
Η μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση της ηλεκτρικής Macan εντοπίζεται στο πίσω μέρος, αφού λόγω της ηλεκτρικής του φύσης το μοντέλο έχει αποκτήσει ένα coupe-SUV σχεδιασμό που αν μη τι άλλο θα βοηθήσει την αεροδυναμική, που με τη σειρά της θα συμβάλει στη μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης.
 
Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν το αμιγώς ηλεκτρικό SUV θα είναι στη γραμμή παραγωγής στο τέλος του 2022, κάτι που σημαίνει πως η αποκάλυψη του αναμένεται μέσα στο 2021. Το βενζινοκίνητο μοντέλο για κάποια χρόνια θα βρίσκεται προς πώληση παράλληλα με το ηλεκτρικό, έτσι ώστε να γίνει με πιο ομαλό τρόπο η μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση, τόσο της μάρκας όσο και των πελατών της.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το «κλειδί» για την ανάπτυξη της ολοκαίνουριας και αμιγώς ηλεκτρικής Macan είναι μια νέα αρχιτεκτονική που ονομάζεται Premium Platform Electric (PPE), η οποία θα στηρίξει τα μεγαλύτερα οχήματα του VW Group. Μάλιστα το επερχόμενο SUV θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα βασιστεί σε αυτή, όντας μάλιστα εντελώς διαφορετική από την πλατφόρμα J1 της Taycan.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto