2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Dejan Hristov.

Το 2022 έρχεται το «Baby-Defender»

3.216 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2020)

Οι φήμες για την ύπαρξη ενός νέου SUV από τη Land Rover που θα βρεθεί στη βάση της γκάμας, κάτω από το Defender και θα αποτελεί το πιο οικονομικό μοντέλο της μάρκας έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους και σήμερα έρχονται περισσότερα στοιχεία.


Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν «σκαλίσει» και πάλι το θέμα με το «Baby-Defender», το οποίο όπως προαναφέραμε δεν είναι καινούργιο. Μέχρι στιγμής έχει ειπωθεί πως η μάρκα ετοιμάζει ένα νέο μικρό SUV που έχει την κωδική ονομασία L860. Το εν λόγω αυτοκίνητο θα είναι πιο προσιτό οικονομικά από ολόκληρη τη γκάμα των εκδόσεων του Defender με την εκτιμώμενη αρχική τιμή να κυμαίνεται περίπου στις 25.000 λίρες Αγγλίας (περίπου 29.700 ευρώ).
 
Το ολοκαίνουργιο μοντέλο θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το Defender κυρίως εξωτερικά, όμως οι νέες αναφορές των Βρετανών υποστηρίζουν πως το εσωτερικό θα έχει διαφορές. Αιτία για αυτές θα είναι το χαμηλό κόστος απόκτησης που θέλει να επιτύχει η μάρκα, με αποτέλεσμα οι ανέσεις στη καμπίνα να είναι λιγότερες με ότι και αν αυτό συνεπάγεται από άποψη εξοπλισμού και ποιότητας υλικών.
 
Το «μικρό Defender», το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι, θα λάβει ισχύ από τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων της JLR που βρίσκεται ήδη σε μεγαλύτερα μοντέλα. Η κίνηση θα κατευθύνεται στους μπροστά τροχούς. Σημειώνεται μάλιστα πως μεταξύ των εκδόσεων θα υπάρχει και μία Plug-In υβριδική, ενώ η τετρακίνηση στη γκάμα του μοντέλου θα υπάρχει αλλά θα είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.
 
Το προσιτό μοντέλο της Land Rover, σύμφωνα πάντα με τα ξένα Μέσα, αναμένεται να φτάσει το 2021 και να είναι διαθέσιμο στις αγορές από το 2022. 
 

AUTOFIT PASXA
vw