6 φωτογραφίες »

Οι εικόνες προέρχονται από τις πατέντες που κατατέθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες κατοχύρωσης δικαιωμάτων.

Σχέδια αποκαλύπτουν την ανανεωμένη Jaguar I-Pace

3.912 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2020)

Η Jaguar I-Pace προετοιμάζεται να λάβει μια ανανέωση και εικόνες που διέρρευσαν παρουσιάζουν τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην εξωτερική εμφάνιση του βρετανικού SUV.


Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προέρχονται από τις πατέντες που κατατέθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες κατοχύρωσης δικαιωμάτων και σύμφωνα με τις πληροφορίες η Jaguar υπέβαλε την αίτηση στις 24 Ιανουαρίου 2019 και η ημερομηνία της διεθνούς εγγραφής ήταν η 1η Δεκεμβρίου 2020.
 
Όπως γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες οι αλλαγές που θα λάβει η ανανεωμένη I-Pace σε σχέση με την τρέχουσα είναι πολύ μικρές και για να φανούν πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά τις εικόνες. Στο εμπρόσθιο μέρος, τα φωτιστικά σώματα που βρίσκονται χαμηλά στον προφυλακτήρα είναι τώρα λεπτότερα και μεγαλύτερα σε μήκος, ενώ μικρές διαφορές στην εμφάνιση παίρνει και ο αεραγωγός.
 
Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πιο εύκολα ορατές και περιλαμβάνουν από ένα νέο αεραγωγό στις άκρες του προφυλακτήρα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γίνει αντιληπτό εάν ο αεραγωγός θα είναι κανονικός ή απλά βρίσκεται εκεί για αισθητικούς λόγους.   
 
Εικόνες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν, ωστόσο στην καμπίνα δύσκολα θα υπάρξουν περεταίρω διαφοροποιήσεις κάτι που έγινε πρόσφατα μέσω μίας αναβάθμισης που δέχτηκε το μοντέλο. Η πιο σημαντική αλλαγή περιλαμβάνει την ύπαρξη του συστήματος ψυχαγωγίας Pivi Pro με δύο οθόνες 10 και 5 ιντσών. Παράλληλα ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Επιπλέον η αναβαθμισμένη Jaguar I-Pace διαθέτει και έναν τριφασικό φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος 11 κιλοβάτ για να αντικαταστήσει το προηγούμενο μονοφασικό ανταλλακτικό 7 kW.

VW LEASEPRO
test center