5 φωτογραφίες »

Στο δρόμο για τη Ρηνανία της Γερμανίας βρίσκεται η υπ αριθμόν 400.000ή G-Class.

Έφτασε τις 400.000 G-Class η Mercedes

2.936 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2020)

Τον αριθμό ορόσημο των 400.000 μονάδων της G-Class γιορτάζει η Mercedes, καθότι το εν λόγω μοντέλο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Magna Steyr στην Αυστρία.


Στο δρόμο για τη Ρηνανία της Γερμανίας βρίσκεται η υπ αριθμόν 400.000ή G-Class με τη Mercedes να γιορτάζει το γεγονός. Το εν λόγω μοντέλο προορίζεται για έναν πιστό οπαδό του εμβληματικού SUV, ο οποίος διαθέτει περίπου 20 ακόμα αντίστοιχα μοντέλα. Η G-Class ορόσημο όπως γνωστοποίησε η μάρκα πρόκειται για μία G400d χρώματος βυσσινί, που διαθέτει έναν turbodiesel 3,0 λίτρων κινητήρα ισχύος 330 ίππων και 700 Nm ροπής.
 
«Είμαστε τόσο περήφανοι που έχουμε παραγάγει 400.000 από αυτά τα εκτός δρόμου οχήματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς πελάτες και τους θαυμαστές μας, καθώς και τους υπαλλήλους μας - Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε τον συνεργάτη μας στο Graz, την Magna Steyr», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Off-Road της Mercedes Graz, Emmerich Schiller. «Πλέον γράφουμε το επόμενο κεφάλαιο σε αυτήν την ιστορία. Ηλεκτροδοτούμε τη σειρά G για να έχει μέλλον και μηδενικές εκπομπές ρύπων».
 
Η τελευταία γενιά της G-Class βρίσκεται σε παραγωγή από το 2018 και πριν από μερικούς μήνες το μοντέλο έλαβε μία αναβάθμιση. Οι πελάτες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα μοντέλα τους με το πρόγραμμα εξατομίκευσης «G manufaktur». Σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, περίπου το 60% όλων των αγοραστών της G-Class επιλέγουν το πρόγραμμα «G manufaktur».

NEO TRAFIC
moto