3 φωτογραφίες »

Στην διάθεση της ΕΛ.ΑΣ 33 νέα περιπολικά Hyundai i30

3.414 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2020)

Στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας εντάχθηκαν 33 νέα περιπολικά Hyundai i30 με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Η Hyundai πραγματοποίησε την παράδοση τριάντα 33 νέων περιπολικών Hyundai i30 με κινητήρα 1.6 λίτρων diesel και απόδοση 115 άλογα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στα πλαίσια ανανέωσης και αναβάθμισης του στόλου των περιπολικών.

Στο σύνολό τους τα οχήματα αυτά θα διατεθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Yπενθυμίζουμε πως η Ελληνική Αστυνομία προμηθεύτηκε επίσης 278 περιπολικά οχήματα Qashqai. Όλα τα Nissan Qashqai είναι 4Χ4 και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1,7 diesel, ισχύος 150 ίππων που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Ακόμα, στην άμεση ενίσχυση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας με περιπολικά οχήματα Nissan Navara, προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις προηγούμενες μέρες, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
 

Mercedes
test center