Ένα Ηyundai Tucson σε κάθε παίχτη/παίχτρια της Atlético Madrid

3.493 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2020)

H Ηyundai παρέδωσε ένα Tucson στην υβριδική έκδοση με τα 230 άλογα σε κάθε παίχτη και παίχτρια της Atlético Madrid.

Η Hyundai, ο επίσημος χορηγός της Atlético de Madrid, παρέδωσε με κάθε επισημότητα σε όλους τους παίκτες και τις παίχτριες του συλλόγου από ένα ολοκαίνουργιο Tucson.

Καθώς η παράδοση «χέρι με χέρι» δεν ήταν δυνατή λόγω των τρεχουσών συνθηκών, η Hyundai δημιούργησε ένα συναρπαστικό βίντεο στο οποίο κορυφαίοι παίκτες από τις ομάδες ανδρών και γυναικών οδηγούν το ολοκαίνουργιο Tucson Hybrid σε εμβληματικές περιοχές της Μαδρίτης. Το βίντεο περιλαμβάνει τους João Félix, Yannick Carrasco και Saúl Ñíguez, μαζί με την Amanda Sampedro, την Deyna Castellanos και την Toni Duggan, ως εκπροσώπους της πρώτης ομάδας ανδρών και γυναικών.

Κάθε παίχτης και παίχτρια της Atlético de Madrid έλαβε ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό Tucson, το οποίο διαθέτει κινητήρα T-GDI 1,6 λίτρων με 230 άλογα και αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων σε χρώμα Engine Red. Το κόκκινο επιλέχθηκε προς τιμή των επίσημων χρωμάτων του ποδοσφαιρικού συλλόγου. 

Με μήκος 4.500 χιλιοστά (+ 20 από το προηγούμενο μοντέλο), πλάτος 1.865 χιλιοστά (+ 15), ύψος 1.650 χιλιοστά (+ 5) και μεταξόνιο 2.680 χιλιοστά (+ 10), οι χώροι του Tucson έχουν αυξηθεί με αυτόν των αποσκευών να μπορεί να φιλοξενήσει έως 620 λίτρα συνολικά με τα καθίσματα στη θέση τους και 1.799 λίτρα με διπλωμένα καθίσματα. Να σημειωθεί πως η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ έχει μικρές διαφοροποιήσεις ανάλογα με το σύστημα κίνησης που θα επιλεγεί.

Toyota
moto