4 φωτογραφίες »

Οι εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο παρουσιάζουν το επερχόμενο μοντέλο της Ford κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του.

Διέρρευσε ο crossover αντικαταστάτης του Ford Mondeo

21.305 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2020)

Οι πληροφορίες πως το Ford Mondeo θα αντικατασταθεί από ένα wagon μοντέλο με crossover στοιχεία έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα εικόνες που μας δείχνουν για πρώτη φορά, μέσα και έξω, το εν λόγω αυτοκίνητο!

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από τη στιγμή που δημοσιεύσαμε τις πληροφορίες που υπήρχαν για την αντικατάσταση του Ford Mondeo από ένα wagon μοντέλο με crossover στοιχεία, που πιθανότατα θα έχει την ονομασία Evos ή Stormtrak. Σήμερα οι πληροφορίες αυτές έρχονται να συνοδευτούν και να επιβεβαιωθούν από τη διαρροή εικόνων που παρουσιάζουν το εν λόγω μοντέλο.
 
Οι εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο παρουσιάζουν το επερχόμενο μοντέλο της Ford κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του, εξ ου και το πλήρες καμουφλάζ που φέρει. Στο εμπρόσθιο μέρος βλέπουμε πως οι σχεδιαστές έχουν εφαρμόσει μία ευρεία γρίλια που συνοδεύεται από πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα. Με τη σειρά του το πίσω μέρος χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από έντονες δυναμικές γραμμές, δείχνοντας πως ο σπορ χαρακτήρας θα είναι παρών.
 
Αν το εξωτερικό δε εντυπωσίασε κάποιους, σίγουρα το εσωτερικό θα έρθει για να καλύψει αυτό το κενό. Παρόλο το γεγονός πως η διαθέσιμη εικόνα παρουσιάζει την καμπίνα να βρίσκεται υπό κατασκευή, μία τεράστια σε μήκος οθόνη που καλύπτει όλο το ταμπλό έρχεται να κλέψει τα βλέμματα και να προειδοποιήσει πως ο τεχνολογικός εξοπλισμός του αυτοκινήτου θα είναι μεγάλος. Η οθόνη στην εικόνα δεν είναι ενεργοποιημένη, όμως σε κατάσταση λειτουργίας θα χωρίζεται σε τρία μέρη έχοντας το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων, της οθόνης για το σύστημα infotainment αλλά και μία οθόνη για τον συνοδηγό. Από κει και πέρα μπορούμε να δούμε μινιμαλιστικούς αεραγωγούς και έναν περιστροφικό επιλογέα παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο Explorer.
 
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι λίγες αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, όμως πιθανότατα το μοντέλο θα προσφέρεται με βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, καθώς και ως ήπια υβριδικό με σύστημα 48V.

Hyundai
NISSAN