4 φωτογραφίες »

«Δαγκώνει» τo Ηyundai i30 N της Prior Design

4.363 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2021)

Το widebody bodykit της Prior Design ενισχύει την εξωτερική εμφάνιση του hot-hatch της κορεάτικης φίρμας σε σημαντικό βαθμό, αφού, πλέον, το αυτοκίνητο μοιάζει «εξωγήινο».


To βελτιωτικό της πακέτο για το Hyundai i30 N, το απόλυτο hot-hatch της κορεάτικης φίρμας, παρουσίασε η Prior Design και ομολογουμένως, μπορούμε να πούμε πως το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Κλειδί στην αναβάθμιση της εικόνας του Hyundai i30 N είναι το widebody bodykit από υαλοβάμβακα που κατασκεύασε η Prior Design με σκοπό να ταιριάζει πάνω στην pre-facelift έκδοση του πανίσχυρου hatchback.

Συγκεκριμένα, το bodykit περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα με καινούριο μαύρο διαχύτη, ενισχυμένους θόλους πάνω από κάθε τροχό, νέες ζάντες εμπνευσμένες από τους αγώνες rally, νέα μεγαλύτερη αεροτομή στο τέλος της οροφής, γραφικά στο πλαϊνό μέρος, καινούριο πίσω προφυλακτήρα και μαύρο πίσω διαχύτη που περιβάλλει τις δύο στρογγυλές μπούκες του συστήματος εξάτμισης.

H Prior Design δεν ασχολήθηκε με την αναβάθμιση του κινητήριου συνόλου του i30 N, κάτι που σημαίνει πως 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης αποδίδει 250 άλογα ή 275 ίππους στην έκδοση Performance. Στην έκδοση Standard το i30 N κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 και στην Performance σε 6,1 δευτερόλεπτα. Και οι δύο εκδόσεις αποδίδουν την ίδια ροπή (353 Νm) και συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανοκίνητο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς με μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ/ώρα.

Το ανανανεωμένο Hyundai i30 N με τα 280 άλογα θα έρθει στην Ελλάδα την άνοιξη.
 

Hyundai
vw