3 φωτογραφίες »

Δύο πρωτότυπα του εμβληματικού sedan της Audi εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης.

Εντοπίστηκε το ανανεωμένο Audi A8

4.268 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2021)

Η τέταρτη γενιά του Audi A8 μετράει περίπου τριάμισι χρόνια ζωής και έτσι η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται για να παρουσιάσει το ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο επί του παρόντος συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.


Μάλιστα, δύο πρωτότυπα του εμβληματικού sedan της Audi εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης, φέροντας καμουφλάζ στα μαρσπιέ αλλά και στα δύο άκρα. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες το μοντέλο με την πινακίδα «HN VW 692» ήταν στην πραγματικότητα η Plug-In υβριδική έκδοση.
 
Όσον αφορά το στυλ, παρατηρούμε πως οι προβολείς έχουν διαφορετικά γραφικά, παρόμοια με αυτά του νέου A3. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το PHEV μοντέλο είχε τις απλές μονάδες φωτισμού στο μπροστινό μέρος, δε συμβαίνει το ίδιο και με το έτερο πρωτότυπο που είναι εξοπλισμένο με LED Matrix προβολείς. Από κει και πέρα η μάσκα έχει ελαφρώς διαφορετικό σχήμα, ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι επίσης νέος, ενώ το καμουφλάζ στα μαρσπιέ υποδηλώνει πως έχουν υπάρξει βελτιώσεις και στο συγκεκριμένο σημείο.
 
Εικόνα που να μας δίνει έστω και μία μικρή «γεύση» από το εσωτερικό δεν έχουμε, όμως το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο. Δύο οθόνες, μία για το σύστημα ψυχαγωγίας και μία για τον πίνακα οργάνων θα δίνουν το παρών, ωστόσο ενδέχεται να διαθέτουν πιο σύγχρονο λογισμικό ίσως και περισσότερες εφαρμογές.
 
Για τους κινητήρες δεν υπάρχουν πληροφορίες όμως, αν μη τι άλλο, αναμένουμε βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Από την πλευρά του το Plug-In υβριδικό μοντέλο μπορεί επίσης να αποκτήσει μια νέα μπαταρία που θα το βοηθήσει στη μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία από τα 27 χιλιόμετρα του τρέχοντος A8 TFSI e.
 
Το ανανεωμένο Audi Α8 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2021.

Toyota
test center