Με Φέντερερ η διαφήμιση της Mercedes S-Class (+vid)

2.705 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2021)

Τον κατά πολλούς κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών επέλεξε η Mercedes, τον οποίο και συνδύασε με τη ολοκαίνουργια S-Class προκειμένου να καταδείξει την άνεση που μπορεί να προσφέρει το υπερσύγχρονο γερμανικό σεντάν.


Η άνεση που προσφέρει η νέα Mercedes S-Class σύμφωνα με την εταιρεία υπάρχει σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να χαλαρώσει ακόμα και ανθρώπους που συνεχώς ταξιδεύουν, ενώ ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους δεν περνούν απαρατήρητοι από το ευρύ κοινό. Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που η γερμανική φίρμα επέλεξε τον Ρότζερ Φέντερερ ως κεντρικό πρόσωπο της τελευταίας της διαφήμισης για το πολυτελές σεντάν.  
 
Η διαφήμιση δείχνει τον Ελβετό τενίστα, νούμερο 5 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη, να χρησιμοποιεί την S-Class για να χαλαρώσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών που κάνει από χώρα σε χώρα για τα τουρνουά του τένις, ή άλλων υποχρεώσεων. 
 
Με την παρουσία του Φέντερερ στη διαφήμιση της νέας Mercedes S-Class, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο o κύκλος των διάσημων προσωπικοτήτων μέσω των οποίων η Mercedes προωθεί τη ναυαρχίδα της. Ο Φέντερερ μπαίνει σε μία λίστα στην οποίο βρίσκονται ήδη ο Lewis Hamilton από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η Alicia Keys από τον καλλιτεχνικό χώρο.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η νέα S-Class είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας. Στη βάση της γκάμας συναντούμε την S 350 d σε πισωκίνητη ή τετρακίνητη 4Matic επιλογή με ισχύ 286 άλογα και 600 Νm, η οποία κοστίζει από 142.560 ευρώ. 

Δείτε τη διαφήμηση 

 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN