5 φωτογραφίες »

Η ΤΟΜ΄S έδωσε αναβολικά στο Toyota GR Yaris

5.167 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Εντυπωσιακό είναι το πακέτο που ετοιμάζει η ΤΟΜ΄S για το Toyota GR Yaris, εάν κρίνουμε από την εξωτερική του εμφάνιση. Δείτε τι του προσέφεραν οι βελτιωτές.

Η διάσημη ιαπωνική εταιρεία βελτίωσης και ομάδα αγώνων ΤΟΜ΄S αποκάλυψε ότι άρχισε να αναπτύσσει το δικό της πακέτο για το Toyota GR Yaris.

Παρόλο που το GR Yaris είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια, υπάρχει πάντα περιθώριο για βελτιώσεις ακόμα και εάν έχει κάτω από το καπό έναν 3κύλινδρο κινητήρα 1.600 κ.εκ με ισχύ 261 άλογα και πολύ σπορ εμφάνιση.

Η ΤΟΜ΄S έκανε σχεδόν αγνώριστο το Yaris GR καθώς του προσέφερε νέο εμπρός προφυλακτήρα με επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, εμπρός διαχύτη και μεγαλύτερα ανοίγματα για το intercooler και την ψύξη των φρένων. Στο πλάι υπάρχουν νέες ποδιές, 18 ιντσών ζάντες Rays με δαγκάνες φρένων από την Endless, ενώ πίσω, βλέπουμε μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής και καινούριο διαχύτη.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τις βελτιώσεις που έχει κάνει κάτω από το καπό, κάτι μας λέει όμως πως η νέα εξάτμιση με την μονή απόληξη στο πίσω πίσω μέρος και το τεράστιο intercooler δεν βρίσκονται εκεί για την διακόσμηση του αυτοκινήτου.

Ο ΤΟΜ΄S δεν έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη του αυτοκινήτου, αλλά θα είναι έτοιμη να το παρουσιάσει αργότερα μέσα στο έτος. Mε δεδομένο ότι η εταιρεία έχει ζητήσει τη βοήθεια του οδηγού της Toyota GR World Rally Team Takamoto Katsuta, το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά εντυπωσιακό.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center