3 φωτογραφίες »

Το νέο Toyota Land Cruiser είναι πιθανό να ντεμπουτάρει την 1η Αυγούστου 2021.

Ντεμπουτάρει στα γενέθλιά του το νέο Toyota Land Cruiser;

2.490 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2021)

Έντονη φημολογία για την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου Toyota Land Cruiser έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.


Το Land Cruiser είναι ένα από τα εμβληματικά μοντέλα της Toyota που προσφέρεται σε πλήθος αγορών ανά τον κόσμο και όπως είναι φυσικό η έλευση του νέου μοντέλου είναι κάτι που απασχολεί μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πληροφόρηση στο συγκεκριμένο κομμάτι, αυστραλιανά Μέσα έρχονται για να δώσουν τη δική τους εκδοχή για την επίσημη αποκάλυψη της νέας γενιάς του ιαπωνικού SUV.
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα επικαλούνται το νέο Toyota Land Cruiser θα ντεμπουτάρει την 1η Αυγούστου 2021. Μάλιστα τα ίδια Μέσα υπογραμμίζουν πως η εν λόγω ημερομηνία δεν είναι τυχαία, καθώς συμπίπτει με την 70η επέτειο του μοντέλου!
 
Θυμίζουμε πως πριν από περίπου τέσσερις μήνες η Toyota παρουσίασε την φρεσκαρισμένη έκδοσή του μοντέλου για την Ευρώπη. Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορούσε το μηχανοστάσιο καθώς ο 4κύλινδρος diesel κινητήρας των 2,8 λίτρων αποδίδει τώρα 204 άλογα μεταξύ 3.000 και 3.400 σ.α.λ. και 500 Nm ροπής μεταξύ 1.600 και 2.800 σ.α.λ. Παράλληλα το μοντέλο έλαβε αναβαθμισμένο σύστημα multimedia, νέα οθόνη αφής που είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto και το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει και το σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης με νυχτερινή ανίχνευση ποδηλατών και πεζών.
 
Επιστρέφοντας στο επερχόμενο μοντέλο, να υπογραμμίσουμε πως από την εταιρεία δεν υπάρχει κάποια αναφορά σχετικά με το χρόνο έλευσής του νέου Land Cruiser και πλέον μένει να φανεί εάν η φημολογία των αυστραλιανών μέσων έχει βάση ή απλά υπόκειται στη σφαίρα της φαντασίας τους.

Mercedes
test center