3 φωτογραφίες »

H Ford Mustang Mach-1.

Αργεί ο εξηλεκτρισμός της Ford Mustang

2.727 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2021)

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί από την Ford σχετικά με το εάν η Mustang θα προσφερθεί μόνο ως ηλεκτρική, όταν έρθει η επόμενη γενιά της.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αναπτυχθεί έντονες φήμες ότι η Ford Mustang θα σταματήσει να προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης το 2028, όταν και η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέας γενιάς pony car αποκλειστικά με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Οι αναφορές αυτές προήλθαν από την AutoForecast Solutions, μια εταιρεία που κάνει εκτιμήσεις για το μέλλον της αυτοκίνησης και την Autoline Network, ωστόσο, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της Ford, τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι απλά υποθέσεις.

Ο κύκλος ζωής που θα έχει τωρινή γενιά της Mustang είναι αντικείμενο συζητήσεων εδώ και πολλά χρόνια γιατί η Ford άφηνε να εννοηθεί πως δεν ετοιμάζει τον διάδοχό της πριν το 2025 αλλά απλά μια πολύ φρεσκαρισμένη έκδοση του αυτοκινήτου που θα λάβει επίσης και υβριδικό κινητήριο σύνολο, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ενώ φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτο, μέσα στα επόμενα χρόνια, η Mustang να προσφέρεται μόνο ως ηλεκτρική, μέχρι αυτή την στιγμή, καμία τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί λόγω των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Yπενθυμίζουμε πάντως πως η Ford έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα προς τον εξηλεκτρισμό της Mustang, πρώτα με τη νέα Mach-E και έπειτα με τo ηλεκτρικό concept Mustang Cobra Jet 1400.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto