3 φωτογραφίες »

Το τρέχον Range Rover Sport.

Ένα εκατομμύριο Range Rover Sport (+vid)

3.245 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2021)

Η Land Rover έφτασε τις 1.000.000 πωλήσεις του Range Rover Sport και το γιόρτασε με ένα σύντομο αφιερωματικό βίντεο.


Το Range Rover μπορεί να γιόρτασε την 50ή επέτειό του πέρυσι, ωστόσο φέτος η Land Rover έχει ένα ακόμα λόγο να γιορτάζει. Αυτό συμβαίνει καθώς, το 2021 πωλήθηκε η υπ` αριθμόν 1.000.000ή μονάδα του Range Rover Sport παγκοσμίως, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο στα περισσότερα από 15 χρόνια ύπαρξης του αυτοκινήτου. Θυμίζουμε πως το Range Rover Sport έκανε πρεμιέρα το 2004.
 
Για να κάνει μία σύντομη ανακεφαλαίωση της ύπαρξης του Range Rover Sport, η βρετανική μάρκα παρουσίασε κάποια από τα επιτεύγματα που είχε καταφέρει το μοντέλο τα προηγούμενα χρόνια. Το 2014 για παράδειγμα είχε αναδειχθεί ως το ταχύτερο SUV στο Nurburgring, καθώς το Range Rover Sport SVR διήνυσε ένα γύρο σε 8 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα. Επίσης το βίντεο δείχνει και τα 999 σκαλοπάτια της «πύλης του παραδείσου» (Heaven`s Gate) που ανέβηκε πριν από λίγα χρόνια το Range Rover Sport PHEV.
 
Πέραν του τρέχοντος Range Rover Sport αξίζει να σημειωθεί πως το οι ιθύνοντες της Land Rover εργάζονται πάνω στην εξέλιξη της νέας γενιάς του μοντέλου. Ήδη έχουν εντοπιστεί από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς πρωτότυπα να πραγματοποιούν δοκιμές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το επόμενο Range Rover Sport, ωστόσο δεν αναμένεται να καθυστερήσουν για πολύ ακόμα.
 
Αυτό ωστόσο που πρέπει να περιμένουμε είναι πως το καινούργιο Range Rover Sport θα ακολουθήσει μια εξελικτική προσέγγιση όσον αφορά το σχεδιασμό, διατηρώντας τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά του τρέχοντος μοντέλου.
 
Δείτε το βίντεο
 

Hyundai
vw