Η teaser εικόνα της Jeep αναφορικά με το ηλεκτρικό Wrangler.

«Καπάρωσε» το όνομα «Magneto» η Stellantis

1.760 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2021)

Το όνομα «Magneto» κατοχύρωσε η Stellantis και δεν αποκλείεται αυτό το γεγονός να συνδέεται με το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Wrangler.

Η Jeep εδώ και αρκετό καιρό έχει επιβεβαιώσει πως εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός αμιγώς ηλεκτρικού Wrangler. Μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε μία teaser εικόνα και ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως το πρωτότυπο του μοντέλου θα κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος, ως ένα από τα νέα προϊόντα που θα έχει μαζί της στην εκδήλωση Easter Jeep Safari στην πόλη Moab της Γιούτα.
 
Μέχρι τώρα τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για το χωρίς ρύπους off-road όχημα. Ωστόσο σήμερα έρχεται στην επιφάνεια μία πρόσφατη αίτηση εμπορικού σήματος που υπέβαλε η Stellantis (η νέα εταιρεία που προέκυψε μετά τη συγχώνευση PSA-FCA) στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών κατοχυρώνοντας το όνομα «Magneto». Η αίτηση έχει ημερομηνία κατάθεσης 5 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους και αιτιολογία για «μηχανοκίνητα οχήματα, πρωτότυπα οχήματα με κινητήρα».
 
Δεν αποκλείεται η λέξη «Magneto» να παραπέμπει σε μία μαγνητική γεννήτρια και κατ επέκταση να χαρακτηρίσει με αυτό τον τρόπο ένα μοντέλο με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Αυτό βέβαια είναι μία εικασία, ωστόσο σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού είναι πολύ πιθανό η Stellantis να χρησιμοποιήσει αυτό το όνομα σε ένα ηλεκτρικό μοντέλο, με το χρονικό διάστημα κατάθεσης της αίτησης να ταιριάζει με τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το ηλεκτρικό Wrangler, ενώ παράλληλα στην αιτιολογία της αίτησης αναφέρεται η λέξη «πρωτότυπο» αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιβεβαίωσης του παραπάνω συλλογισμού.
 
Όπως προαναφέραμε όλες τις λεπτομέρειες για το αμιγώς ηλεκτρικό Wrangler θα τις μάθουμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Easter Safari που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 28 Μαρτίου.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda