2 φωτογραφίες »

Βλέπετε το τρέχον Nissan Qashqai.

«Κατακτούν» τη Μ. Βρετανία τα SUV της Nissan

2.218 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2021)

Η σύνθεση των SUV της Nissan περιλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια τα Juke, Qashqai και X-Trail και όπως φαίνεται το τρίο αυτό αποδείχτηκε ιδιαίτερα ικανό και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, «οδηγώντας» εκ του ασφαλούς τη μάρκα σε ένα αριθμό ορόσημο αναφορικά με τις πωλήσεις τους.


Το Nissan Qashqai δεν αποτελεί μόνο το best-seller SUV στην Ελλάδα, καθώς έχει ανεβάσει τις πωλήσεις της φίρμας και σε άλλες αγορές του κόσμου όπου προσφέρεται, όπως για παράδειγμα αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου. Μάλιστα με τη συμβολή των Juke και X-Trail, οδήγησαν την ιαπωνική μάρκα σε ένα αριθμό ορόσημο στις πωλήσεις της, καθώς όπως ανακοίνωσε το βρετανικό τμήμα της Nissan από το 2007 που προσφέρονται τα τρία μοντέλα έχουν καταφέρει να πουλήσουν συνδυαστικά περισσότερες από ένα εκατομμύριο μονάδες στο νησί.
 
Το Qashqai, η νέα γενιά του οποίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες από σήμερα, έχει πουλήσει πάνω από 620.000 μονάδες στη Βρετανία και όπως στην Ελλάδα έτσι και εκεί αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχημένο. Μάλιστα η μάρκα αναφέρει πως κανένα άλλο αμάξι δεν έχει κατασκευαστεί επί του παρόντος σε μεγαλύτερο αριθμό στη Μεγάλη Βρετανία, με τις 373.000 μονάδες του Qashqai δεύτερης γενιάς να μην αποτελούν έκπληξη για τους Ιάπωνες της Nissan.
 
Το μικρότερο Juke από την πρώτη του γενιά και συγκεκριμένα το 2010 έως και σήμερα έχει πουληθεί σε περισσότερες από 310.000 μονάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ από το μεγαλύτερο και ακριβότερο X-Trail, η Nissan υπολογίζει μόνο τις 67.000+ μονάδες που έχει πουλήσει η τρίτη του γενιά από το 2014, παρά το γεγονός πως και οι προηγούμενες γενιές είχαν καλή εμπορική απήχηση στη συγκεκριμένη χώρα.      
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η νέα γενιά του Nissan Qashqai θα παρουσιαστεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Toyota
test center