Η εικόνα δεν προέρχεται από τη Land Rover και αποτελεί προϊόν δουλειάς ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Η Land Rover εξετάζει και πάλι το Defender Pick-Up

1.587 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2021)

Περισσότερες από ποτέ είναι οι πιθανότητες για τη Land Rover προκειμένου να κατασκευάσει μία Pick-Up έκδοση του Defender, το οποίο συγκεντρώνει πολλούς υποστηρικτές κυρίως εκτός της εταιρείας!


Η Land Rover έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει μία Pick-Up έκδοση του Defender, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μελλοντικά, κάτι που αναφέρουν βρετανικά Μέσα ενημέρωσης. Η είδηση προέρχεται έπειτα από δηλώσεις του διευθυντή προγράμματος οχημάτων της Jaguar Land Rover, Nick Collins, ο οποίος γνωστοποίησε πως η ζήτηση των πελατών για ένα Defender Pick-Up είναι αρκετά μεγάλη και πως από την εταιρεία δεν υπάρχουν δομικοί περιορισμοί για την κατασκευή του.
 
Μάλιστα θυμίζουμε πως πριν το επίσημο λανσάρισμα του νέου Defender είχαν κάνει την εμφάνισή τους φήμες που ήθελαν το Pick-Up να είναι μέρος της γκάμας των εκδόσεων, όμως τότε η Land Rover είχε διαψεύσει τα όσα ακούγονταν, αναφέροντας πως αν και υπήρξαν αρχικά κάποια σχέδια, έχουν εγκαταλειφτεί. Μάλιστα οι ιθύνοντες της μάρκας τόνιζαν πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα, απλά δεν πίστεψαν πως ο ερχομός αυτού του μοντέλου θα βοηθούσε στο εμπορικό κομμάτι.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Nick Collins τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού υπογράμμισε πως η ζήτηση από τους πελάτες υπάρχει, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες κατασκευής ενός Defender Pick-Up.
 
Σε περίπτωση που το Defender Pick-Up μπει όντως σε φάση υλοποίησης, θα μπορεί να υιοθετήσει οποιοδήποτε σύστημα μετάδοσης κίνησης από το crossover, έχοντας φυσικά στη διάθεσή του και υβριδικές εκδόσεις. Παράλληλα δεν είναι απίθανό να έχει μονοκάμπινη και διπλοκάμπινη έκδοση πατώντας και εκεί πάνω στο τρέχον Defender. Φυσικά όλα αυτά μένουν να φανούν και στην πράξη.

NEO TRAFIC
skoda