Με μεγάλες εκπτώσεις οι τιμές του Fiat Tipo Cross στην Ελλάδα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μεγάλες εκπτώσεις οι τιμές του Fiat Tipo Cross στην Ελλάδα

15.688 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2021)

Mε έκπτωση που φτάνει στις περισσότερες εκδόσεις τα 1.400 ευρώ προσφέρεται η έκδοση Cross του Fiat Tipo, που έρχεται στην Ελλάδα με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect 5 και νέους κινητήρες βενζίνης και diesel προδιαγραφών Euro6d-Final.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Fiat Tipo Cross, η νέα δυναμική πρόταση στην κατηγορία των C-Crossovers, είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με τις τιμές να ξεκινούν από τις 17.100 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται έκπτωση 1.400 ευρώ), με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Tipo Cross χαρακτηρίζεται από τις μυώδεις επιφάνειες, την επιθετική μάσκα, αλλά και «off-road» στιλιστικά στοιχεία που σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 40 χλστ. του επιτρέπουν να κινείται με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα η μάσκα που φιλοξενεί το νέο λογότυπο της FIAT, πλαισιώνεται από τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τα οποία προσφέρουν αυξημένη απόδοση, αλλά και μοναδική φωτεινή υπογραφή.

 

Με την εργονομία και τη πρακτικότητα σε πρώτο πλάνο, το εσωτερικό του Tipo Cross προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας, τόσο για τους επιβάτες, όσο και τις αποσκευές τους. Το Tipo Cross αποτελεί επίσης -μετά το νέο ηλεκτρικό 500- το δεύτερο μοντέλο της Fiat που εφοδιάζεται με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect 5, που διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10,25 ιντσών, δυνατότητα ασύρματου mirroring μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G. Παράλληλα ο οδηγός έχει στη διάθεση του έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος χάρη στην οθόνη TFT των 7`` είναι και πλήρως διαμορφώσιμος.

Αντίστοιχα το Tipo Cross διατίθεται και με μια γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), η οποία περιλαμβάνει εκτός των άλλων σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος και ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας, για ακόμα πιο ασφαλείς μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και τα ταξίδια. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL