5 φωτογραφίες »

Η εξωτερική εμφάνιση δεν διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου.

Διέρρευσε το νέο Lexus NX (+vid)

4.087 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2021)

Βίντεο που δείχνει το ολοκαίνουργιο Lexus NX μέσα και έξω διέρρευσε, πραγματοποιώντας ουσιαστικά το ντεμπούτο του μοντέλου πριν αυτό γίνει!


Ένα από τα νέα μοντέλα που περιμένουμε να αποκαλύψει η Lexus είναι το νέο ΝΧ, το οποίο είχαμε αναφέρει στο παρελθόν πως αναμένονταν να έχει και μία Plug-In υβριδική έκδοση για πρώτη φορά. Σήμερα ένα επίσημο βίντεο του πολυτελούς crossover διέρρευσε, αποκαλύπτοντας πλήρως την εξωτερική εμφάνιση και την καμπίνα, ενώ επιβεβαίωσε πως μία Plug-In υβριδική έκδοση με την ονομασία 450h+ θα βρίσκεται στη γκάμα.
 
Η εξωτερική εμφάνιση δεν διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου, αλλά υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αξίζει να αναφερθούν. Τα LED φώτα ημέρας ενσωματώνονται πλέον στους κύριους προβολείς για να επιτρέπουν μια καθαρότερη εμφάνιση του μπροστινού άκρου. Η χαρακτηριστική μάσκα εξακολουθεί να είναι μεγάλη και κοσμείται με κάθετες γραμμές. Πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντούμε τις νίκελ μπάρες οροφής και τις ζάντες αλουμινίου σε χρώμα σκούρο γκρι, ενώ στο πίσω μέρος τα λεπτά φωτιστικά σώματα συνοδεύονται από μία τρίτη LED μπάρα, χωρίς να εφάπτεται σε αυτά.
 
Το εσωτερικό έχει μια σημαντικά ανανεωμένη εμφάνιση. Το touchpad στην κεντρική κονσόλα έχει αφαιρεθεί και πλέον το μοντέλο διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής, η οποία πάνω αριστερά ενσωματώνει και το μπουτόν που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον κινητήρα. Δίπλα ακριβώς υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μπροστά από αυτόν το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινη ραφή.
 
Περιέργως, παρόλο που το εξωτερικό σήμα λέει ξεκάθαρα NX 200, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι υπάρχει ένα κουμπί λειτουργίας EV μεταξύ των καθισμάτων, οπότε ίσως το εσωτερικό να προέρχεται από άλλη έκδοση, ίσως το NX 350h. Στο τέλος του βίντεο όπως θα δείτε αναφέρεται επιπλέον και ο ερχομός του PHEV 450h+ που πιθανότατα θα πάρει το κινητήριο σύνολο του Toyota RAV4. 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto