2 φωτογραφίες »

Το όνομα Magneto πιθανότατα θα χαρακτηρίζει την ηλεκτρική έκδοση του Wrangler.

Η Jeep έδειξε το πρωτότυπο Wrangler Magneto

2.066 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Μία teaser εικόνα του πρωτότυπου Magneto που πιθανότατα αφορά την ηλεκτρική έκδοση του Wrangler έδωσε στη δημοσιότητα η Jeep, λίγες ημέρες πριν το μοντέλο παρουσιαστεί και επίσημα.


Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η Jeep έχει αποφασίσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Easter Jeep Safari που θα λάβει χώρα στην πόλη Moab της Γιούτα στις ΗΠΑ, να παρουσιάσει ένα τουλάχιστον πρωτότυπο μοντέλου που θα φέρει αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Το πρωτότυπο αυτό θα αφορά το Wrangler και ίσως θα χαρακτηρίζεται από τον τίτλο Magneto, όνομα το οποίο κατοχύρωσε η Stellantis τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.
 
Ενόψει λοιπόν του Easter Jeep Safari και των μοντέλων που θα παρουσιάσει η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser εικόνες μοντέλων και για πρώτη φορά βλέπουμε το όνομα Magneto στο καπό ενός Jeep. Αυτό από μόνο του δεν επιβεβαιώνει πως το ηλεκτρικό Wrangler θα λέγεται Magneto, καθώς η συγκεκριμένη ονομασία ίσως να αφορά κάποιο πρωτότυπο του Gladiator, παρόλα αυτά το γαλάζιο χρώμα που κυριαρχεί στο teaser και στις περισσότερες μάρκες συνδέεται με την ηλεκτροκίνηση μας κάνει να πιστεύουμε πως έτσι έχουν τα πράγματα.
 
Από κει και πέρα η δεύτερη teaser εικόνα της Jeep με το πορτοκαλί SUIV έχει να κάνει με μία πιο extreme έκδοση του Wrangler, όπως μαρτυρά ο προφυλακτήρας με το βαρούλκο, τα επιπλέον σιδερένια προστατευτικά μπροστά, αλλά και τα κατάλληλα για εκτός δρόμο αποδράσεις ελαστικά, παρόμοια με αυτά του Wrangler Rubicon 392. Σημειώνεται δε πως στη συγκεκριμένη εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό το μοντέλο αφορά τη δίθυρη έκδοση του Wrangler.
 
Περισσότερα και επιβεβαιωμένα στοιχεία θα έχουμε τις προσεχείς ημέρες και έως τις 28 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Easter Safari.

SPRING SEAT
4green