5 φωτογραφίες »

Δεν ήθελε πολύ για να γίνει ακόμα μεγαλύτερο το κακό.

Porsche Macan βρέθηκε με τη μούρη στο κενό (+vid)

2.975 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Από θαύμα απέφυγαν το θάνατο γνωστός επαγγελματίας αθλητής του χόκεϊ, η γυναίκα του και ο γιός τους, αφού λίγο έλειψε η Porsche Macan στην οποία επέβαιναν να κάνει βουτιά στο κενό από τον τέταρτο όροφο ενός πάρκινγκ! Δείτε τι συνέβη.

Τρόμο προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τη Ρωσία και δείχνουν την Porsche Macan στην οποία επέβαινε ο γνωστός παίκτης του χόκεϊ επί πάγου Denis Kazionov μαζί με την οικογένεια του, να κρέμεται στο κενό από τον τέταρτο όροφο ενός κτιρίου πάρκινγκ. Η είδηση αυτή κάνει το γύρο του κόσμου και σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς συνέβη.
 
Όπως λοιπόν αναφέρουν τα ρωσικά Μέσα, το κτίριο που στεγάζεται το πάρκινγκ είναι μερικώς ανοιχτό από την πλαϊνή πλευρά με αποτέλεσμα να έχει περάσει στο εσωτερικό χιόνι. Σύμφωνα λοιπόν με τον οδηγό ο συνδυασμός του μπετόν που υπήρχε στο έδαφος με το χιόνι δεν επέτρεψε στο SUV να σταματήσει εγκαίρως όταν πατήθηκε το φρένο λόγω της απώλειας πρόσφυσης. Έτσι η Macan συνέχισε ευθεία χτύπησε στον τοίχο του κτιρίου και κατέληξε με το εμπρόσθιο μέρος να είναι στον αέρα.
 
Εύκολα γίνεται κατανοητό πως η κατάληξη του ατυχήματος θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, ωστόσο το περιστατικό έληξε εκεί, χάρη στο σιδερένιο δοκάρι που σταμάτησε την πορεία του αυτοκινήτου και προφανώς επέτρεψε στον Kazionov και στη γυναίκα του να βγουν σώοι και αβλαβείς από μέσα.
 
Σοκαρισμένος δήλωσε στα ΜΜΕ της Ρωσίας ο Kazionov αμέσως μετά το περιστατικό και πως να μην είναι αφού βλέποντας τις εικόνες και το βίντεο είναι ξεκάθαρο πως γλίτωσε από θαύμα.    
 
  

ELASTIKA 2024
OPEL