2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια προέρχεται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια «προλογίζουν» το Land Rover Defender 130

2.231 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2021)

Η Land Rover μετά την παρουσίαση και του ισχυρού Defender V8 έχει στο πλάνο της να προσφέρει μία μεγαλύτερη έκδοση το κανονικού μοντέλου, με τρεις σειρές καθισμάτων και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δείξουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει.


Από τη στιγμή που παρουσίασε το νέο Defender, η Land Rover έχει παρουσιάσει τις εκδόσεις 90 και 110, όπως και το πιο ισχυρό V8. Ωστόσο η βρετανική μάρκα έχει στο πλάνο της την κατασκευή μίας ακόμα έκδοσης που θα πάρει την ονομασία 130. Θα πρόκειται για ένα μοντέλο με τρεις σειρές καθισμάτων, που θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 επιβάτες.
 
Εικόνες του μοντέλου δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέχρι στιγμής, οπότε έως να δούμε το πραγματικό μοντέλο τον επόμενο χρόνο, τα ανεξάρτητα σχέδια που προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa μας βοηθούν στο να πάρουμε μία ιδέα για την εξωτερική εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως οι σχεδιαστές ακολούθησαν πιστά το μεγαλύτερο 110 και επεκτείνοντας το σώμα και το μεταξόνιο του μοντέλου έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα που βλέπουμε.
 
Με βάση τη φημολογία που έχει κάνει την εμφάνισή της, το Defender 130 θα βασίζεται στο ίδιο πλαίσιο με το 110 και περιμένουμε να εξοπλιστεί με τα ίδια μηχανικά σύνολα. Φυσικά μέσω αυτής της κίνησης η Land Rover θα μειώσει το κόστος ανάπτυξης που απαιτείται για την κατασκευή αυτού του νέου μοντέλου, ενώ θα μπορέσει να επιταχύνει τον ερχομό του.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως το μέσα του εξωτερικού υπογραμμίζουν ότι το νέο Defender 130 θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ πιθανότατα εντός του έτους θα έχει κάνει την εμφάνισή του.     

Mercedes
test center