6 φωτογραφίες »

Ποιες είναι οι τιμές του νέου Hyundai Bayon;

17.085 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2021)

Η οικογένεια των B-SUV απέκτησε νέο... διεκδικητή του στέμματος, το Hyundai Bayon. Πόσο κοστίζει το νέο μικρό crossover της κορεατικής φίρμας, που έρχεται να πλαισιώσει το Kona;


Σε μία κατηγορία στην οποία η Hyundai εκπροσωπείται ήδη από το Kona, εδώ και μερικές ημέρες συναντάμε ένα νέο μοντέλο, που ακούει στο όνομα Bayon. Η πρωτοεμφανιζόμενη πρόταση των Κορεατών στα μικρά SUV, είναι ένα μοντέλο ελαφρώς μεγαλύτερο αλλά στενότερο από το Kona, βασισμένο στην πλαφόρμα του i20. Για το νέο Bayon έχει γίνει αναλυτική παρουσίαση των τεχνικών και σχεδιαστικών του χαρακτηριστικών, οπότε μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι εστί το νέο B-SUV της Hyundai.
 
Αυτό που μένει να μάθουμε, είναι το κόστος αγοράς του. Το στρατόπεδο της Hyundai ανοίγει σταδιακά τα χαρτιά του, παράλληλα με το εμπορικό λανσάρισμα του Bayon που έχει ήδη ξεκινήσει σε μερικές ευρωπαϊκές χώρες. Στην βάση της γκάμας, λοιπόν, βρίσκουμε την ατμοσφαιρική έκδοση του 1.000άρη κινητήρα βενζίνης των 84 ίππων, η οποία συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και κοστίζει από 16.790 ευρώ στην αγορά της Γερμανίας. Στο επόμενο σκαλοπάτι βρίσκεται ο turbo κινητήρας βενζίνης ισχύος 100 ίππων που κοστολογείται από 19.990 ευρώ, ενώ η τιμή ανεβαίνει στα 20.990 ευρώ αν πρόκειται να προσθέσουμε υβριδικό σύστημα 48V. Η κορυφαία έκδοση των 120 ίππων ξεκινά, πάντοτε για την αγορά της Γερμανίας, από 23.290 ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο ενώ αν επιλέξει κανείς 7-τάχυτο διπλού συμπλέκτη τότε το κόστος ανεβαίνει στις 24.790 ευρώ.
 
Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Hyundai Bayon θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις ευρωπαϊκές αγορές, εξέλιξη απόλυτα φυσιολογικά διότι η κατηγορία των B-SUV σημειώνει εντυπωσιακή άνθηση στην συγκεκριμένη ήπειρο. Αναμένουμε το προσεχές διάστημα τις τιμές και για την ελληνική αγορά.

NEO TRAFIC
NISSAN