2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια αποκαλύπτουν τη νέα Mercedes GLC

4.364 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2021)

Η ολοκαίνουργια Mercedes GLC εξελίσσεται και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας δώσουν την πρώτη εικόνα της νέας γενιάς του γερμανικού SUV.


Τις τελευταίες ημέρες καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της νέας γενιάς της Mercedes GLC εντοπίστηκαν από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς και οι εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Με βάση λοιπόν αυτές τις εικόνες αλλά και τις τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν από το «στρατόπεδο» της Mercedes, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa, δημιούργησαν και δημοσίευσαν τα δικά τους σχέδια, που δείχνουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά της GLC όταν την παρουσιάσει επίσημα η Mercedes.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος βλέπουμε το μοντέλο να έχει υιοθετεί τον σχεδιασμό της C-Class. Αμφότερα τα μοντέλα θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, οπότε η πιθανότητα ορισμένων κοινόχρηστων στοιχείων στο στυλ δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Μιλώντας για την πλατφόρμα Modular Rear Architecture της Mercedes, δεν αποκλείεται να συμβάλει στην μείωση του βάρους της GLC, αλλά και στην μεγαλύτερη ακαμψία του πλαισίου. Το πίσω άκρο της GLC συνεχίζει να εμπνέεται από τη C-Class λαμβάνοντας ένα παρόμοιο ζεύγος φωτιστικών σωμάτων, ενώ χαμηλά βλέπουμε τις δύο τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης.
 
Μηχανικά η Mercedes δεν προβεί σε κάποια αποκάλυψη, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να εξοπλίσει το μοντέλο με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα συνοδευτούν από κάποια μορφή υβριδισμού προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων. Να σημειώσουμε πως μέρος των εκδόσεων θα είναι και μία ισχυρή AMG που θα καθίσει την κορυφή της γκάμας.
 
Για το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες, όμως αναμένουμε πως η GLC θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην καμπίνα της C-Class, δανειζόμενη πολλά στοιχεία και φυσικά μπόλικη τεχνολογία. Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η Mercedes δεν έχει ακόμα αποκαλύψει την ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας GLC, που πιθανότατα θα συμβεί μέσα στο 2021.

PEIRAIOS LEASING
test center