2 φωτογραφίες »

Οι κατάσκοποι εντόπισαν το νέο Kia Sportage.

Το νέο Kia Sportage δείχνει λίγο από τον εαυτό του

13.941 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2021)

Το ολοκαίνουργιο Kia Sportage βρίσκεται προ των πυλών και το κορεατικό SUV κατά τη διάρκεια δοκιμών μας έδειξε λίγο από τον εαυτό του.


Η Kia έχει περάσει στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών του νέου, Sportage, διατηρώντας ωστόσο ως επτασφράγιστο μυστικό τα χαρακτηριστικά που θα συνοδεύουν τη νέα γενιά του SUV. Ωστόσο οι κατάσκοποι έρχονται για μία ακόμα φορά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, «συλλαμβάνοντας» το νέο μοντέλο κατά τη διάρκεια δοκιμών στο δρόμο.
 
Εκεί το νέο Sportage έδειξε για πρώτη φορά το πίσω άκρο, προσφέροντας μία πρώτη «γεύση». Όπως βλέπουμε τα φωτιστικά σώματα έχουν λάβει ένα νέο πιο λεπτό σχεδιασμό, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την καθαρότητα της συνολικής εικόνας που φέρεται να κερδίζει το μοντέλο. Φυσικά το μάτι επικεντρώνεται στο νέο λογότυπο που βρίσκεται χαμηλά τοποθετημένο, αλλά και στην αεροτομή που φιλοξενεί ένα τυπικό τρίτο φως φρένων.
 
Παράλληλα με την απλή έκδοση του Sportage, η Kia φαίνεται πως εργάζεται και σε ένα μεγαλύτερο Sportage με επιμηκυμένο μεταξόνιο. Το μοντέλο εντοπίστηκε και αυτό σε δοκιμές, ωστόσο το καμουφλάζ δε μας αφήνει να δούμε λεπτομέρειες. Το πιθανότερο σενάριο θέλει την συγκεκριμένη έκδοση να προσφέρεται εκτός Ευρώπης σε αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Ασία.
 
Από κει και πέρα η καμπίνα του Sportage είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τα χνάρια του Tucson και να εξοπλιστεί με δύο ψηφιακές οθόνες 10,25 ιντσών, μία έχοντας το ρόλο του πίνακα οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Φυσικά περισσότερα θα είναι τα νέα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας. Μέσα στις νέες τεχνολογίες υπάρχει το ενδεχόμενο να βρούμε και ένα ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης, ίσως και ένα ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης.
 
Τέλος, όσον αφορά στα κινητήρα σύνολα, το νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του νέου Tucson που περιλαμβάνει εκδόσεις σε βενζίνη και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, Plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Toyota
moto