Νέο Citroen C5: Λίγα 24ωρα για το ντεμπούτο!

Νέο Citroen C5: Λίγα 24ωρα για το ντεμπούτο!

3.025 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2021)

Το νέο Citroen C5 βρίσκεται μία ανάσα από την επίσημη πρεμιέρα του, καθώς η γαλλική μάρκα γνωστοποίησε την ημερομηνία που θα κάνει ντεμπούτο, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο teaser βίντεο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο Citroen C5 έχει ήδη τραβήξει επάνω του την προσοχή του κοινού, καθώς άπαντες αναμένουν να δουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό που θα έχει και η νέα ευχάριστη πληροφορία είναι πως η αναμονή αυτή φτάνει προς το τέλος της, καθώς το μοντέλο θα παρουσιαστεί επισήμως σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου.
 
Μάλιστα η γαλλική μάρκα δημοσίευσε και ένα νέο teaser βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό μπορούμε να δούμε τα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και επιμέρους τμήματα των δύο άκρων και του πλαϊνού μέρους. Θυμίζουμε πως ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου της Citroen θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία του αφού αναμένουμε να συνδυάζει την πρακτικότητα των hatchback και βάγκον μοντέλων με την απόσταση από το έδαφος που προσφέρουν τα SUV. Όλα αυτά υπό μια οροφή που θα θυμίζει περισσότερο σεντάν μοντέλα!
 
Ένα ακόμα ζήτημα που περιμένουμε να αποσαφηνιστεί είναι η ονομασία που θα έχει, καθώς μέχρι στιγμής η Citroen δεν έχει επιβεβαιώσει πως το μοντέλο θα λέγεται C5, όπως έχει επικρατήσει. Μάλιστα το γεγονός πως στο teaser βίντεο δεν αναφέρει πουθενά το όνομα «C5» και γράφει την εσωτερική ονομασία του μοντέλου «E43» ίσως να μαρτυρά πως οι Γάλλοι αποφάσισαν να του δώσουν άλλο όνομα, ίσως πάλι και όχι. Πρέπει όμως να πούμε πως έχουν υπάρξει αναφορές που υποστηρίζουν ότι το μοντέλο θα ονομαστεί «C6».
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα τη Δευτέρα 12 Απριλίου θα γνωρίζουμε τα πάντα, πριν το νέο μοντέλο της Citroen ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2021. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto