2 φωτογραφίες »

Οι εικόνες προέρχονται από το διαδικτυακό κανάλι του youtube, MV Auto.

Το ανανεωμένο Ford Fiesta στο δρόμο

4.147 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2021)

Πρωτότυπα του Ford Fiesta εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο, επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως η αμερικανική φίρμα εργάζεται πάνω στην ανανέωση του δημοφιλούς μοντέλου.


Με έντονο καμουφλάζ τόσο μπροστά όσο και πίσω εντοπίστηκαν στο δρόμο από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς τα δοκιμαστικά πρωτότυπα του ανανεωμένου Fiesta που ετοιμάζει η Ford. Παρά το γεγονός πως στο πίσω μέρος έχει καλυφθεί με καμουφλάζ μέχρι και το παρμπρίζ, οι πιο σημαντικές αλλαγές φαίνεται να είναι στο μπροστινό μέρος όπου υπάρχει ένα επιπλέον στρώμα πλαστικού καλύμματος. Ακόμα, είναι προφανές ότι υπάρχουν αλλαγές στη γρίλια και ανασχεδιασμένοι προβολείς.
 
Οι αλλαγές στο υπόλοιπο σώμα δεν είναι τόσο μεγάλες. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις και στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ενώ δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τα οπίσθια φωτιστικά σώματα, η εσωτερική πλευρά των οποίων στις εικόνες καλύπτονται από το καμουφλάζ, χωρίς να μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
 
Εικόνες από το εσωτερικό δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως μικρές αλλαγές αναμένουμε και στην καμπίνα. Η αναβάθμιση του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και επιπλέον επιλογές στην ταπετσαρία θα είναι πιθανότατα δύο από αυτές. Στον αντίποδα τα μηχανικά σύνολα, βενζίνης και mild hybrid, 1,0 λτ. που εξοπλίζουν το τρέχον Ford Fiesta θα συνεχίσουν να δίνουν το παρών και στο ανανεωμένο μοντέλο με ιπποδυνάμεις από 125 έως και 155 ίππους.
 
Τέλος αναφορικά με το πότε σκοπεύει η Ford να κάνει τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου best-seller της, αυτά υπολογίζονται προς το τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει το αγοραστικό του ταξίδι στην πάντα ενδιαφέρουσα προς το κοινό κατηγορία των μικρών.

Toyota
test center