5 φωτογραφίες »

Από 14.190 ευρώ η τιμή του Nissan Micra στην Ελλάδα

4.999 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2021)

Η πρόταση της Nissan στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης έχει τιμή εκκίνησης τις 14.190 ευρώ και προσφέρεται και σε σπορτίφ έκδοση N-Sport για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίσουν.


Η αναβαθμισμένη γκάμα του μοντέλου για το 2021 βελτιστοποιεί το εύρος επιλογών για τους υποψήφιους αγοραστές, χάρη στην προσφορά 4 βαθμίδων εξοπλισμού, που τους επιτρέπουν να προσδιορίσουν και να εξατομικεύσουν το δικό τους Micra. Παράλληλα με την Energy, την Acenta και την Techna, στην γκάμα του Micra εντάσσεται και η σπορτίφ N-Sport. H τιμή εκκίνησης για το Micra είναι 14.190 ευρώ.

Ενσωματωμένη στην γκάμα του Micra, η έκδοση N-Sport προσφέρει εξωτερικά: γυαλιστερά μαύρα μπροστινά, πίσω και πλαϊνά φινιρίσματα, νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών και ζάντες Perso 17 ιντσών από ελαφρύ κράμα μαύρου χρώματος. Στην N-Sport, οι προβολείς ομίχλης καθώς και οι προβολείς του Micra διατίθενται με στάνταρ πλήρη LED φωτισμό. Όσον αφορά το εσωτερικό, βάζοντας την άνεση του οδηγού και των επιβατών στην καρδιά του σχεδιασμού, η έκδοση προσφέρει καθίσματα εργονομικά σχεδιασμένα για να παρέχουν κορυφαία υποστήριξη και για να μειώνουν την κόπωση του οδηγού στις μεγαλύτερες διαδρομές.

Η έκδοση Techna, ενσωματώνει εξοπλισμό με προηγμένες δυνατότητες τεχνολογίας ψυχαγωγίας και  οδήγησης, υποστηρίζοντας το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της Nissan για ένα πιο συναρπαστικό και συνδεδεμένο μέλλον, μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας. Το σύστημα κάμερας Intelligent Around View Monitor της Nissan, που υποστηρίζει τους οδηγούς να ανταπεξέρχονται με ασφάλεια και ευκολία σε δύσκολα σενάρια στάθμευσης, διατίθεται με ανίχνευση κινούμενων αντικειμένων και προειδοποίηση τυφλού σημείου, αποκλειστικά στην κατηγορία Techna και μάλιστα ως στάνταρ. Για τους εραστές της μουσικής, η Techna διαθέτει το ηχοσύστημα Bose Personal, προσφέροντας καθηλωτικό ήχο υψηλής ποιότητας για τον οδηγό.

Το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, με πλοήγηση TomTom, διατίθεται προαιρετικά σε όλες τις εκδόσεις, αρχής γενομένης από την Acenta, όπως και το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του 1,0 λίτρου με ισχύ 92 PS του Micra είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέροντας βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές. Παράλληλα, το Micra είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο "εκλεπτυσμένη" παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό, σε σύγκριση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί "επιθετικά" το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step, προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου. Το Micra με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic τιμάται από τις 16.190€.
 

FORD E-TRANSIT
NISSAN