Ένα εκατομμύριο Citroen C3 τρίτης γενιάς!

1.883 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

Τον αριθμό ορόσημο του ενός εκατομμυρίου μοντέλων γιορτάζει η τρίτη γενιά του Citroen C3, όπως περήφανα ανακοίνωσε η γαλλική μάρκα!

Το Citroen C3 αποτελούσε και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Citroen και η τρίτη γενιά του μοντέλου συνεχίζει απρόσκοπτα στο ίδιο μοτίβο. Μπαίνοντας στις παγκόσμιες αγορές τον Νοέμβριο του 2016, το τρίτης γενιάς C3 έφτασε πλέον να έχει παραχθεί σε 1.000.000 μονάδες, με την τελευταία να βγαίνει πριν από λίγες ημέρες από τη γραμμή παραγωγής του εργοστάσιο στην πόλη Trnava της Σλοβακίας.
 
Μετά την κυκλοφορία του το 2016, το C3 υποδέχτηκε το ανανεωμένο μοντέλο το 2020, αυξάνοντας παράλληλα τις επιλογές προς του πελάτες του. Μάλιστα όπως επισημαίνει η μάρκα η χρωματική παλέτα του C3 προσφέρει περίπου 97 πιθανούς εξωτερικούς συνδυασμούς, προκειμένου ο κάθε πελάτης να φύγει ευχαριστημένος με το νέο του αυτοκίνητο.
 
Σύμφωνα με τη Citroen, το C3 είναι το πιο προσαρμοζόμενο αυτοκίνητο στην κατηγορία του καθώς διαθέτει επτά διαφορετικές επιλογές στα χρώματα αμαξώματος, 4 εξωτερικά πακέτα χρωμάτων ή πολύχρωμα ένθετα, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων Airbump αλλά και του περιβάλλοντος των φώτων ομίχλης, 4 χρώματα για την οροφή και 3 διαφορετικά διακοσμητικά θέματα για την οροφή. 
 
Κλείνοντας υπογραμμίζει πως το 41% των παραγγελιών που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια αφορούν τις εκδόσεις Shine και Shine Plus, το 65% των πωλήσεων αφορούσε δίχρωμες επιλογές, ενώ το 68% των μοντέλων που πωλήθηκαν περιλάμβαναν το Airbump στο πλαϊνό μέρος των θυρών. 

Toyota
moto