2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Porsche και προέρχονται από τους σχεδιαστές της Sugar Design.

Νέα σχέδια παρουσιάζουν την EV Porsche Macan

3.326 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2021)

Η Porsche ετοιμάζει την αμιγώς ηλεκτρική Macan και ένα νέο σχέδιο έρχεται να μας δείξει την πιθανή εμφάνιση που θα φέρει το χωρίς ρύπους γερμανικό SUV.

Πριν από δύο ημέρες η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά επίσημες εικόνες των πρωτότυπων της ηλεκτρικής Macan, που βρίσκεται σε φάση εξέλιξης. Αν και λεπτομέρειες ήταν αδύνατο να γίνουν αντιληπτές χάρη στο καμουφλάζ, εντούτοις οι εικόνες αυτές έδωσαν τα πρώτα γενικά στοιχεία σχετικά με την εμφάνιση που θα έχει το μοντέλο.
 
Αυτό ήταν αρκετό για τους σχεδιαστές να τα εφαρμόσουν στην πράξη και σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια, κάνοντας την προεπισκόπηση του ηλεκτρικού SUV. Το ίδιο έκανε και η Sugar Design υλοποιώντας τα παραπάνω σχέδια.
 
Όπως βλέπουμε οι δημιουργοί αποφάσισαν να δώσουν στην EV Macan ένα πρόσωπο παρόμοιο σε χαρακτηριστικά με την Taycan. Οι μεγάλοι αεραγωγοί είναι ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικού του εξωτερικού μέρους, όπως και τα μεγάλα δισκόφρενα με τις τεράστιες δαγκάνες. Η οροφή είναι εξοπλισμένη με μπάρες, ενώ στο πίσω μέρος εντύπωση προκαλεί η καλοσμιλεμένη αεροτομή.
 
Θυμίζουμε πως η Macan θα είναι το πρώτο μοντέλο της Porsche που θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE) του VW Group, η οποία θα υποστηρίζει επίσης μελλοντικά προϊόντα των Audi και Porsche. Τέλος όσον αφορά τον ερχομό της, η γερμανική μάρκα έχει επιβεβαιώσει πως η Macan EV θα κυκλοφορήσει στις αγορές το 2023.

SPRING SEAT
NISSAN