4 φωτογραφίες »

Στην πίστα η «καυτή» Porsche Cayenne Coupe.

Ο Walter Rohrl τεστάρει τη νέα Porsche Cayenne Coupe

2.716 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

«Γεύση» από την επερχόμενη και πανίσχυρη Porsche Cayenne Coupe μας έδειξε η γερμανική μάρκα με τον Walter Rohrl να οδηγεί στην πίστα ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο δοκιμαστικό μοντέλο!

Οι αναφορές που θέλουν την Porsche να εργάζεται σε μια νέα έκδοση υψηλής απόδοσης της Cayenne για να κοντράρει τη Lamborghini Urus έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Παράλληλα ακολούθησαν και οι πρώτες φήμες σχετικά με την απόδοση του μοντέλου, αναφέροντας πως το νέο μοντέλο της Cayenne αναμένεται να είναι το πιο ισχυρό μέλος της γκάμας με κινητήρα καύσης. Μάλιστα, θεωρείται βέβαιο πως ισχύ στο γερμανικό SUV θα προσφέρει μία αναβαθμισμένη έκδοση του twin-turbo 4,0 λίτρων V8 κινητήρα με ίππους που θα φτάνουν περίπου τους 640.


Στα 640 άλογα φημολογείται η ισχύς που θα έχει.

Στα 640 άλογα φημολογείται η ισχύς που θα έχει.

 
Η νέα έκδοση της Porsche Cayenne δεν έχει λάβει ακόμα την ονομασία της, όμως θα προσφέρεται αποκλειστικά ως Coupe. Για να πάρουμε μια «γεύση» από αυτό που έρχεται, ο πρεσβευτής της μάρκας, Walter Rohrl βρέθηκε στην πίστα με την επερχόμενη Porsche Cayenne Coupe την οποία και οδήγησε, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό που συνάντησε κατά τη διάρκεια των δοκιμών.
 
Πριν δείτε το βίντεο σημειώνεται πως η νέα Porsche Cayenne Coupe που έρχεται είναι βασισμένη στην υπάρχουσα Coupe Turbo, αλλά έχει δεχτεί αλλαγές στα συστήματα διεύθυνσης και πέδησης, όπως και στο PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control) για καλύτερη ευστάθεια. Όλα τα παραπάνω τις έχουν προσφέρει έναν χαρακτήρα προσανατολισμένο στην απόδοση.
 
Περισσότερα κατά την αποκάλυψή του μοντέλου. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο.
 

PEIRAIOS LEASING
test center