Η Ford ζητάει τη βοήθεια του κοινού για έκδοση του Puma ST

1.831 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2021)

Η Ford ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μία νέα ειδική έκδοση για το Puma ST και καλεί σε βοήθεια άπαντες προκειμένου να σχεδιαστεί το μοντέλο αλλά και να βρεθεί η ονομασία του.

Πέρυσι, η Ford αποκάλυψε το Puma ST, το οποίο αποτελεί το πρώτο crossover της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά όπου φέρει το λογότυπο ST, αλλά και την κορυφαία σε απόδοση έκδοσή του, αφού δεν υπάρχει κάποιο RS μοντέλο. Αλλά η εταιρεία δεν σταματά εκεί. Η Ford Ευρώπης ανακοίνωσε ότι έρχεται μια νέα ειδική έκδοση του Puma ST και οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου, όπως και στην εύρεση της ονομασίας του.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ford, οι οπαδοί θα έχουν τη δύναμη να αποφασίσουν για τους χρωματικούς συνδυασμούς των στοιχείων του μοντέλου που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των χρωμάτων, των γραφικών στο εξωτερικό μέρος, των δαγκάνων φρένων, των ραφών στις ζώνες ασφαλείας κ.α.
 
Οι τελικές επιλογές θα αποφασιστούν μέσω δημοσκοπήσεων τόσο από το Instagram όσο και στο Twitter σε όλη την Ευρώπη. Μεταξύ 1 Ιουνίου και 10 Ιουνίου, η Ford θα κυκλοφορήσει δημοσκοπήσεις για κάθε στοιχείο. Οι θαυμαστές μπορούν να ψηφίσουν εντός 24 ωρών από την κυκλοφορία των δημοσκοπήσεων. Οι δημοσκοπήσεις θα περιλαμβάνουν ψηφοφορία και για το όνομα.
 
Τα τελικά χαρακτηριστικά αλλά και το όνομα της ειδικής έκδοσης του Ford Puma ST θα αποκαλυφθούν στις 18 Ιουνίου 2021. Η παραγωγή του επερχόμενου μοντέλου θα γίνει στο εργοστάσιο της Ford στην πόλη της Craiova στη Ρουμανία και θα είναι διαθέσιμο για αγορά αργότερα φέτος.

Toyota
moto