3 φωτογραφίες »

Η Lexus μας δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο ΝΧ

2.606 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2021)

To νέας γενιάς ΝΧ θα κάνει ντεμπούτο πολύ σύντομα με νέα εμφάνιση και μεγάλη οθόνης αφής στο εσωτερικό.

To πρώτο teaser για το νέας γενιάς ΝΧ παρουσίασε η Lexus, αν και υπάρχουν ήδη στο διαδίκτυο, λόγω διαρροής, αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν πως θα μοιάζει το μοντέλο.


Η εξωτερική εμφάνιση δεν θα διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου.

Η εξωτερική εμφάνιση δεν θα διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου.


Η επίσημη εικόνα που αποκάλυψε η Lexus δείχνει μόνο πως τα πίσω φώτα θα ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας μικρής λωρίδας και πως το όνομα της μάρκας είναι γραμμένο στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ και δεν υπάρχει το έμβλημα της Lexus. Ακόμα, βλέπουμε πως το μοντέλο θα έχει μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής, στην οποία θα ενσωματώνεται το τρίτο φως των φρένων.

Το πίσω μέρος του νέου ΝΧ.

Το πίσω μέρος του νέου ΝΧ.


Από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει γνωρίζουμε πως η εξωτερική εμφάνιση του νέας γενιάς ΝΧ δεν θα διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου, αλλά υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αξίζει να αναφερθούν. Τα LED φώτα ημέρας θα ενσωματώνονται πλέον στους κύριους προβολείς για να επιτρέπουν μια καθαρότερη εμφάνιση του μπροστινού άκρου. Η χαρακτηριστική μάσκα θα εξακολουθεί να είναι μεγάλη και κοσμείται με κάθετες γραμμές. Ακόμα, πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντούμε τις νίκελ μπάρες οροφής και τις ζάντες αλουμινίου σε χρώμα σκούρο γκρι.

Το εσωτερικό θα έχει σημαντικά ανανεωμένη εμφάνιση. Το touchpad στην κεντρική κονσόλα θα αφαιρεθεί και πλέον το μοντέλο θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής, η οποία πάνω αριστερά θα ενσωματώνει και το μπουτόν που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον κινητήρα. Δίπλα ακριβώς θα υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μπροστά από αυτόν το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινη ραφή.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς θα γίνει στις 12 Ιουνίου.
 

Mercedes
test center