3 φωτογραφίες »

Ford Kuga: Fun to drive & ευρύχωρο SUV με αφθονία εκδόσεων & κινητήρων

26.139 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2021)

Το Ford Kuga συνεχίζει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα έχοντας σύγχρονη σχεδίαση, τεχνολογίες υψηλού επιπέδου και πληρέστατη γκάμα κινητήρων, ενώ φλερτάρει σε χώρους και μέγεθος με την μεγαλύτερη κατηγορία.

Όντας αισίως στην 3η του γενιά το Kuga αποτελεί το πιο καλοπουλημένο SUV της Ford στην Ευρώπη και φυσικά μέρος από την επιτυχημένη γκάμα της μάρκας στην Ελλάδα. Η σύγχρονη σχεδίαση, οι τεχνολογίες υψηλού επιπέδου και οι premium προδιαγραφές της ευρύχωρης καμπίνας, συνδυάζονται με την πληρέστατη γκάμα συμβατικών και εξηλεκτρισμένων κινητήρων, καθώς και την οδηγική απόλαυση σε κάθε τερέν, διαμορφώνοντας ένα κυρίαρχο μοντέλο της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV. Αλλωστε, η Ford φημίζεται για τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα σε όλη τη γκάμα της, στοιχείο το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και από το Kuga.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Από τη στιγμή που το μικρομεσαίο SUV με το μπλε οβάλ σήμα απευθύνεται στο ελληνικό κοινό, το autotriti.gr αποφάσισε να βάλει κάτω τις τιμές και τις εκδόσεις και να σας προσφέρει ένα σύντομο οδηγό των επιλογών που υπάρχουν σήμερα στη χώρα μας.
 
Το Ford Kuga διαθέτει μια πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και επιλογές υβριδικών συστημάτων. Στη βάση της πληρέστατης γκάμας δεσπόζει ο ικανότατος 1,5 λίτρων EcoBoost κινητήρας βενζίνης των 150 ίππων. «Παρών» και ο ανάλογης χωρητικότητας diesel EcoBlue, με απόδοση 120 ίππους. Στις επιλογές πετρελαίου θα συναντήσουμε και τον 2λιτρο EcoBlue των 150 ίππων που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα (mHEV), καθώς και σε απόδοση 190 ίππων με σύστημα τετρακίνησης και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Στην κορυφή της γκάμας του νέου Kuga συναντάμε την επαναφορτιζόμενη Plug-in Hybrid έκδοση (Kuga PHEV), η οποία συνδυάζει έναν 2,5 λτ. βενζινοκινητήρα με ηλεκτροκινητήρα, συνολικής απόδοσης 225 ίππων. H έκδοση αυτή υπόσχεται κατανάλωση μόλις 1,2 λτ./100 χλμ. σε μεικτές συνθήκες οδήγησης και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία μέσω των μπαταριών του έως και 50 χιλιομέτρα, ενώ η φόρτισή του διαρκεί μόνο 4 ώρες.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda