3 φωτογραφίες »

Οι τιμές του Ford Puma με 7άρι αυτόματο κιβώτιο

3.492 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2021)

Διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη είναι πλέον το δημοφιλές ήπια υβριδικό Ford Puma με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές του μοντέλου.

Για όσους αναζητούν περισσότερη οικονομία, μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση αλλά και σπορ επιδόσεις, η Ford προσφέρει τώρα το δημοφιλές Puma με τον ήπια υβριδικό 1,0 λίτρου EcoΒoost κινητήρα συνδυασμένο με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που έρχεται να «συνοδεύσει» και τις δύο διαθέσιμες εκδόσεις ισχύος των 125 και 155 ίππων του μικρού SUV.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως ανακοινώθηκε στην εξοπλιστική έκδοση ST-Line το μοντέλο ξεκινά από τις 23.595 ευρώ, ενώ 26.238 ευρώ κοστίζει στην πλουσιότερη έκδοση ST-Line X. Αυτοί που επιθυμούν την ισχυρότερη επιλογή των 155 ίππων έχουν στη διάθεσή τους τόσο την έκδοση ST-Line X, με το κόστος να ξεκινά από τις 28.032 ευρώ, ενώ το Puma ST-Line Vignale με τιμη από 30.731 ευρώ.
 
Οι εκδόσεις ST-Line X και ST-Line Vignale προσφέρουν επιπλέον πρόγραμμα χειροκίνητων αλλαγών μέσω paddles στο τιμόνι, ενώ σε όλες στο πρόγραμμα Sport το αυτόματο κιβώτιο διατηρεί χαμηλότερη σχέση για πιο σπορ απόκριση. Επίσης το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο επιτρέπει τη λειτουργία πρόσθετων τεχνολογιών για πρώτη φορά, όπως το Stop&Go για το Adaptive Cruise control που μπορεί να σταματήσει τελείως το αυτοκίνητο σε συνθήκες κυκλοφορίας με σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη και να το εκκινήσει αυτόματα εάν η στάση είναι μικρότερη των 3 δευτερολέπτων και το RemoteStart, μέσω της εφαρμογής FordPass.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda