8 φωτογραφίες »

Νέο Citroen C3 Aircross: Το πιο άνετο και ευέλικτο
B-SUV της αγοράς

45.683 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2021)

Το πετυχημένο μικρό SUV, Citroen C3 Aircross, βελτιώθηκε και επιστρέφει στις... επάλξεις πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Νέο μοντέρνο design, μεγαλύτερη οθόνη αφής και full τεχνολογίες με την απαραίτητη γαλλική «πινελιά» συνοδεύουν το νέο μοντέλο της Citroen.

Inspired by you. Το μότο της Citroen θέλει τις επιθυμίες των πελατών να αποτελούν πηγή έμπνευσης σε κάθε μοντέλο της, οπότε και η δημιουργική βελτίωση του νέου Citroen C3 Aircross είχε κοινή συνισταμένη. Την ανάγκη για καινοτομίες, άνεση, ευελιξία και προηγμένες τεχνολογίες που γίνονται «ένα» στο αγαπημένο SUV πόλης. Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω και τα 18 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, απόσταση από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

 
Μοντέρνος σχεδιασμός με την ασφάλεια σε κεντρικό πλάνο
Η αρχή έγινε με το νέο C3. Ο κόσμος «αγκάλιασε» την νέα εταιρική ταυτότητα της Citroen, συνεπώς τι πιο φυσιολογικό από το συνεχίσει η ίδια πετυχημένη σχεδιαστική συνταγή και στο νέο C3 Aircross. Το μικρό SUV αναβαθμίστηκε στο «πρόσωπό» του, αποκτώντας νέο προφυλακτήρα, καινούργια μάσκα με γεωμετρικό μοτίβο, τα διπλά χρωμιωμένα διακριτικά του σήματος της μάρκας, καθώς και νέα ασημί αεροτομή με έγχρωμες λεπτομέρειες. Εκτός όλων των παραπάνω, στάνταρ είναι πλέον οι LED προβολείς στο μοντέλο, γεγονός που εξασφαλίζει αναβαθμισμένη ικανότητα φωτισμού και περισσότερη ασφάλεια κατά την οδήγηση.
Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw