8 φωτογραφίες »

Πάτησε Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai

58.798 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2021)

Η ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά του Qashqai, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα. Με μεγάλα του προσόντα την καινούρια του σχεδίαση, την hi-tech καμπίνα του και τους καινούριους ήπια υβριδικούς κινητήρες, το νέο Qashqai είναι διαθέσιμο από 24.490 ευρώ.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η εμπορική διάθεση του ολοκαίνουργιου Nissan Qashqai (Πρώτη επαφή με το νέο Nissan Qashqai), καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία που έμελλε να ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πωληθεί σχεδόν 40 χιλιάδες αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το νέο Nissan Qashqai δείχνει -και είναι- μεγαλύτερο. Το οικογενειακό SUV της Nissan βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C, όντας το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που χτίζεται πάνω σε αυτή, προσφέροντας 41% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία σε σχέση με τον προκάτοχο. Παρόλα αυτά κατάφερε να δείξει 60 κιλά λιγότερα στην ζυγαριά μετά από χρήση αλουμινίου στις πόρτες, τα φτερά και το καπό, αλλά και συνθετικών υλικών σε άλλα σημεία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center