6 φωτογραφίες »

Τα σκίτσα της ευρωπαϊκής έκδοσης του νέου Kia Sportage

2.986 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2021)

Η Kia αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα σκίτσα του ολοκαίνουργιου ευρωπαϊκού Sportage 5ης γενιάς, το οποίο θα αφορά μονάχα την «γηραιά ήπειρο» και θα συνοδεύσει την παγκόσμια έκδοση που έχει ήδη κυκλοφορήσει!

Πριν από περίπου τρεις μήνες η Kia είχε παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Sportage, το οποίο πέρασε αισίως στην 5η του γενιά. Ωστόσο εκείνο το μοντέλο αφορούσε την παγκόσμια έκδοση και από τότε είχε γίνει γνωστό πως η κορεατική μάρκα έχει στα σκαριά και μία νέα έκδοση του SUV με μικρότερο μεταξόνιο, που θα προορίζονταν για τα μέρη μας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Έτσι η Kia δημοσιεύει σήμερα τα σκίτσα του Sportage που για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για Ευρωπαίους πελάτες. Όπως ισχύει και στο παρουσιασμένο Sportage, η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia, «OppositesUnited», βρίσκεται στο επίκεντρο, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του. Τα σκίτσα δείχνουν πως το ευρωπαϊκό μοντέλο θα έχει έναν τολμηρό σχεδιασμό με μια μαύρη γραφική μάσκα. Η ανανεωμένη αποτύπωση της εμβληματικής μάσκας της Kia σε σχήμα Tiger Nose συνδυάζεται με φώτα ημέρας LED σε σχήμα μπούμερανγκ και προβολείς Matrix LED. Επιπλέον τα σκίτσα εμφανίζουν μια μαύρη οροφή που βοηθά στην περαιτέρω ανάδειξη του σπορ προφίλ του ολοκαίνουργιου SUV. Στο πίσω μέρος, οι δυναμικές και ευρείες γραμμές συναντούν τα λεπτά πίσω φώτα LED που συνοδεύονται από το νέο λογότυπο της Kia. Τέλος, ο μοναδικός σχεδιασμός του μαύρου πίσω προφυλακτήρα τονίζει ακόμα περισσότερο τον σπορ, νεανικό χαρακτήρα του ολοκαίνουργιου Sportage.
 
Σε ότι αφορά το παγκόσμιο Sportage 5ης γενιάς να θυμίσουμε πως έχει μήκος 4.660 χλστ., πλάτος 1.865 χλστ., ύψος 1.660 χλστ., και μεταξόνιο που εκτίνεται στα 2.755 χλστ. Στο εσωτερικό, στην «καρδιά» της καμπίνας βρίσκεται μια οθόνη αφής 12 ιντσών που συνδυάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων επίσης 12 ιντσών.  Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
OPEL