3 φωτογραφίες »

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.

Σε κοινές δοκιμές τα ανανεωμένα Ford Focus και Focus ST

6.244 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2021)

Η Ford εργάζεται πάνω στην ανανέωση του Focus, τόσο του συμβατικού μοντέλου, όσο και της «καυτής» έκδοσης ST και κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν δοκιμαστικά μοντέλα κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Η εξέλιξη των ανανεωμένων Focus και Focus ST από τη Ford συνεχίζεται και αυτό επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, που παρουσιάζουν τα δύο αυτοκίνητα με λιγότερο καμουφλάζ από ποτέ.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Κοιτώντας τις εικόνες παρατηρούμε πως το Focus ST θα έχει διαθέσιμο ένα νέο (πράσινο) χρώμα στη γκάμα του, το οποίο φαίνεται εμπνευσμένο από αυτό του Puma ST. Όπως συμβαίνει και με το μικρό SUV, έτσι και τo Focus ST έρχεται με τα αναθεωρημένα φώτα ημέρας της εταιρείας.
 
Δεδομένου ότι οι μηχανικοί της Ford δοκιμάζουν τα δύο πρωτότυπα μαζί, γίνεται πιο εύκολο να δούμε τη διαφορά μεταξύ τους. Ο μπροστινός προφυλακτήρας του Focus, όπως είναι φυσικό έχει πιο ήπια σχεδίαση, ενώ το πίσω μέρος ξεχωρίζει από τη μία απόληξη της εξάτμισης, σε σχέση με τις δύο απολήξεις του ST που φιλοξενούνται στον αεροδυναμικό διαχύτη.
 
Θυμίζουμε πως το υπάρχον Focus ST εξοπλίζεται από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων και τον τουρμποντίζελ 2,0 λίτρων EcoBlue. Το μοτέρ βενζίνης (280 ίππους) θεωρείται βέβαιο πως θα συνεχίσει να δίνει το παρών και μετά την ανανέωση του μοντέλου, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον 2λιτρο EcoBlue (190 ίππους) για τον οποίο υπάρχουν αμφιβολίες και μένει να φανεί τι θα αποφασίσει η Ford.
 
Η ανανεωμένη γκάμα του Focus αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες.   

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
moto