4 φωτογραφίες »

Τοyota: Best-sellers με γκολ από τα αποδυτήρια

24.100 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2021)

Χίλιες εξακόσιες (1.600) πωλήσεις για το νέο Yaris Cross πριν καλά-καλά ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα. Το μικρό SUV είναι έτοιμο να εκτοξευτεί στην κορυφή της κατηγορίας του, βαδίζοντας στα χνάρια των Yaris και C-HR, που μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους.

Ρίχνοντας μια ματιά στα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) και συγκεκριμένα στους πίνακες με τα μοντέλα που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε πως τα μοντέλα της Toyota βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού (π.χ. για τον μήνα Αύγουστο τα πρώτα 3 μοντέλα ήταν τα Yaris, C-HR και Aygo). Υπάρχει ωστόσο μία κατηγορία από την οποία, μέχρι πρότινος, η Toyota απουσίαζε, αυτή των μικρών SUV. Οι Ιάπωνες ίσως να καθυστέρησαν να προσφέρουν το δικό τους B-SUV, όμως ο ερχομός του νέου Yaris Cross, δείχνει πως θα αλλάξει τα δεδομένα… πλήρως.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »



Πατήστε πάνω στην εικόνα και δείτε τα πάντα για το Τοyota Yaris Cross: τιμές, εξοπλισμούς, ειδήσεις και άρθρα, Mega Test «Μόνο στο AutoΤρίτη» και πολλά άλλα.

Κατά την διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίας του νέου Υaris Cross, η Τοyota αποκάλυψε πως έχουν ήδη γίνει 1.600 παραγγελίες στην Ελλάδα για το νέο της B-SUV (η μεγάλη πλειοψηφία μάλιστα αφορά την λιανική αγορά), γεγονός που αν μην τι άλλο είναι ενδεικτικό της πορείας που θα έχει το μοντέλο στην χώρα μας. Για να καταλάβει και ο λιγότερο μυημένος τι σημαίνουν οι 1.600 παραγγελίες, αρκεί να αναφέρουμε πως από την αρχή του έτους μέχρι και τον Ιούλιο, το Peugeot 2008 που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορίααυτή έχει σημειώσει συνολικά 2.179 πωλήσεις.

Οι τιμές του Yaris Cross ξεκινούν από 17.470 ευρώ με τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 125 ίππων, από τις 20.320 ευρώ κοστίζει στην υβριδική έκδοση ενώ το τετρακίνητο Yaris Cross ξεκινάει από 26.070 ευρώ, στην πλούσια έκδοση Style. Η βασική έκδοση Active είναι πλήρης καθώς περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματο κλιματισμό, adaptive cruise control, μια πλήρη σουίτα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (π.χ. διαθέτει και κεντρικό αερόσακο μεταξύ οδηγού και συνοδηγού), αισθητήρες φώτων και βροχής, κάμερα παρκαρίσματος και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Το μόνο που «απουσιάζει» είναι οι μεγάλες οθόνες τις οποίες όμως διαθέτει η επόμενη έκδοση Active Plus. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center