3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Nissan GT-R50 by Italdesign.

Επιβεβαιώθηκε ο ερχομός τoυ νέου Νissan GT-R

2.867 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2021)

Ο επικεφαλής της Nissan Aυστραλίας, πρώτα προανήγγειλε το τέλος της τωρινής γενιάς και έπειτα άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μοντέλου.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, η Nissan παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις με όνομα GT-R Premium Edition T-spec και GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec για το GT-R R35, για τις οποίες οι φήμες ανέφεραν πως θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα της τωρινής γενιάς του ιαπωνικού sportscar. Πληροφορίες από την Ιαπωνία κάνουν λόγο πως το μοντέλο ίσως λάβει επίσης ένα ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο ή μια ακόμη πιο ισχυρή Final Edition έκδοση, πριν σταματήσει η παραγωγή του μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το Nissan GT-R50 by Italdesign.

Το Nissan GT-R50 by Italdesign.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Κλείνει ένα κεφάλαιο, ανοίγει ένα καινούριο
Σε ανακοίνωση της Nissan Aυστραλίας πάντως, ο επικεφαλής Adam Paterson, αφού πρώτα επιβεβαίωσε πως το GT-R θα σταματήσει να προσφέρεται στην χώρα το Νοέμβριο, ξεκαθάρισε πως «αυτό δεν σημαίνει πως θα τελειώσει η ιστορία του GT-R στην Αυστραλία» και πως «θα κλείσει σύντομα το κεφάλαιο της τωρινής γενιάς».

GT-R R36: Νέα πλατφόρμα ή ένα αναβαθμισμένο R35;
Εμμέσως πλην σαφώς, ο επικεφαλής της Nissan επιβεβαίωσε πως το τωρινό GT-R θα σταματήσει να παράγεται σύντομα και πως σύντομα θα δούμε τον διάδοχό του. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η επόμενη γενιά του GT-R δεν θα βασίζεται πάνω σε μια καινούρια πλατφόρμα αλλά θα πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση της τωρινής γενιάς. Όσον αφορά στο ήπια-υβριδικό κινητήριο σύνολο που αναφέραμε παραπάνω, λέγεται πως, αργά ή γρήγορα θα κάνει την εμφάνισή του στο GT-R με βάση τον γνωστό V6 twin-turbo κινητήρα των 3,8 λίτρων, ώστε να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων που παράγει και να μπορεί να διατεθεί στις περισσότερες αγορές του πλανήτη.

To 2023 το GT-R R36
Το GT-R R36 λέγεται πως θα παρουσιαστεί μετά το 2023, αφού πρώτα η Nissan παρουσιάσει ένα concept για το μοντέλο, όπως έκανε για το Z Proto.

Kαιρός δεν είναι να δούμε ένα νέο GT-R;
Επικεφαλής της Nissan πρώτα προανήγγειλε το τέλος του GT-R R35 και έπειτα άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μοντέλου.
Καλά, πόσο ακόμα θα μείνει στην αγορά το GT-R R35; Πρέπει να βιαστεί η Nissan ή είναι τόσο καλό που αντέχει ακόμα τον ανταγωνισμό;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda