3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεπούλησαν οι Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm

3.566 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2021)

Ξεπούλησαν! Οι 500 μονάδες των Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm είναι επίσημα sold out με την ιταλική μάρκα να ανακοινώνει το γεγονός.

Την αγάπη του στην Alfa Romeo έδειξε έμπρακτα για μία ακόμα φορά το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο αφού όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η εταιρεία, οι ισχυρές εκδόσεις της Giulia, GTA και GTAm ξεπούλησαν. Τέσσερις μήνες από την έναρξη των παραδόσεων τον Μάιο του 2021 χρειάστηκαν για τη μεταφορά όλων των μονάδων στους κατόχους τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
540 ίππους και 100 κιλά ελαφρύτερες από την Quadrifoglio
Θυμίζουμε πως οι Giulia GTA και GTAm είναι άμεσα αναγνωρίσιμές σε σχέση με την Giulia Quadrifoglio, χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών που δεν έχουν μόνο αισθητικό λόγω ύπαρξης, αλλά παίζουν και σημαντικό ρόλο σε τεχνικό επίπεδο. Χάρη στην ευρεία χρήση υπερ-ελαφρών υλικών, η Giulia GTA ζυγίζει 100 κιλά λιγότερο σε σχέση με τη Giulia Quadrifoglio, ενώ ο αναβαθμισμένος V6 Bi-Turbo κινητήρας με τους 540 ίππους, προσφέρει σε αμφότερες κορυφαία για την κατηγορία ειδική ισχύ που φτάνει τους 187 ίππους/λίτρο. Οι εξαιρετικές επιδόσεις επιβεβαιώνονται και από την επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα, η οποία διαρκεί μόλις 3,6 δευτερόλεπτα με τη βοήθεια του συστήματος Launch Mode.
 
500 μονάδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα 500 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν πήγαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Φυσικά οι περισσότερες μονάδες κατέληξαν σε χέρια ευρωπαίων, όμως μεταξύ άλλων 18 μονάδες πήγαν στην Αυστραλία και 88 στην Ιαπωνία.
 
«Θα συνεχίσουμε το έργο της Giulia επειδή είναι αποτέλεσμα φανταστικών μηχανικών και επενδυτικών εργασιών και έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην GTA. Η Giulia είναι ζωντανή και θα παραμείνει ζωντανή!», είπε με νόημα ο διευθύνοντας σύμβουλος της μάρκας, Jean-Philippe Imparato.

Arrivederci!
Sold out oι 500 Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm που κατασκευάστηκαν!
Μήπως η Alfa Romeo πρέπει να το ξανασκεφτεί;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda