Βλέπετε το Vision Coupe concept.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το Vision Coupe concept.

Ντεμπουτάρει το πρώτο μισό του 2022 το νέο Mazda6;

9.089 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2021)

Το πρώτο μισό του 2022 με κίνηση στους πίσω τροχούς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το νέο Mazda6, σύμφωνα με νέες αναφορές που ξαναφέρνουν στο προσκήνιο το ιαπωνικό σεντάν.

Τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί πάρα πολλά αναφορικά με το νέο Mazda6, τη στιγμή μάλιστα που η μάρκα έχει αποφασίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της, μην έχοντας προχωρήσει στην επιβεβαίωση ή στη διάψευση καμίας πληροφορίας από όσες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Έρχεται το πρώτο εξάμηνο του 2022

Σήμερα Μέσα του εξωτερικού καταπιάνονται με το νέο Mazda6 και συγκεκριμένα με το διάστημα που η νέα γενιά του μοντέλου θα κάνει το ντεμπούτο της. Όπως λοιπόν αναφέρουν, το νέο Mazda6 θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 και θα έχει ως βάση του μία πισωκίνητη πλατφόρμα.
 

Με εξακύλινδρο σε σειρά μοτέρ, θα ακολουθήσουν και άλλα

Αναφορικά με τις μονάδες ισχύος δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένες πληροφορίες, συντηρείται όμως η φημολογία πως ένας εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας θα δίνει το παρών, συνοδευόμενος από ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ. Παρών θα είναι και ένα ήπια υβριδικό μοτέρ πετρελαίου 3,0 λίτρων, ενώ αργότερα θα λανσαριστούν μία Plug-In υβριδική και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 

Εξωτερική εμφάνιση με στοιχεία από το Vision Coupe concept

Στην εξωτερική του εμφάνιση, το νέο Mazda6 λέγεται πως θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το Vision Coupe concept που είδαμε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2017. Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες το εν λόγω μοντέλο είναι ένα σπορ σεντάν με τέσσερις πόρτες. Το κομψό τετράθυρο χαρακτηρίζονταν από μακρύ καπό, αεροδυναμικό σχεδιασμό, μεγάλους τροχούς και μικρή απόσταση από το έδαφος.
 

Ίσως και δίθυρο κουπέ

Τέλος, λέγεται πως η έλευση του Mazda6 της νέας γενιάς ίσως συνοδευτεί και από ένα δίθυρο κουπέ, το οποίο αν όντως γίνει πράξη θα γεμίσει το κενό που άφησε η απουσία των RX μοντέλων. Φυσικά όλα αυτά μένουν να φανούν στην πράξη.   

Στο προσκήνιο το νέο Mazda6
- Έρχεται το πρώτο μισό του 2022 με κίνηση στους πίσω τροχούς.
- Νέο ήπια υβριδικό 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ μέρος της γκάμας του.
- Εμφάνιση με στοιχεία από το Vision Coupe concept.
Είναι ένα από τα αυτοκίνητα που περιμένεις με αγωνία να δεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
skoda