Η Mercedes έδειξε ξανά το εσωτερικό της νέας SL

Η Mercedes έδειξε ξανά το εσωτερικό της νέας SL

2.700 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2021)

Η Mercedes έδειξε ξανά το εσωτερικό της νέας SL, λίγες μόλις ημέρες πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Η ολοκαίνουργια Mercedes SL, η οποία έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της AMG είναι το μοντέλο που έχει σειρά για να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό και για αυτό τις τελευταίες ημέρες η γερμανική φίρμα έχει επικεντρωθεί σε αυτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Στις 28/10 τα αποκαλυπτήρια 

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του γερμανικού roadster έχει προγραμματιστεί για την 28η Οκτωβρίου και στο πλαίσιο αυτό η Mercedes έδωσε μία ακόμα teaser εικόνα από το εσωτερικό. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού ήδη έχουμε δει εικόνες της καμπίνας, ωστόσο οι άνθρωποι της μάρκας υπενθυμίζουν πως σε λίγες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία.
 

Διάταξη 2+2 και οθόνες α λα S-Class

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το ταμπλό της καινούργιας Mercedes SL έρχεται σε σχήμα φτερούγας, ενώ το μοντέλο επιστρέφει σε διάταξη 2 + 2 θέσεων για πρώτη φορά από το 1989 και την R129. Κυρίαρχο στοιχείο είναι η μεγάλη κάθετη οθόνης αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX. Η εν λόγω οθόνη μοιάζει με αυτή που συναντήσαμε στην S-Class και μάλιστα έχει τη δυνατότητα να γείρει προς τα εμπρός σε πιο κατακόρυφη θέση για να μειώσει τυχόν αντανάκλαση από το φως του ήλιου, αφού μιλάμε για ένα κάμπριο μοντέλο. Δίπλα της είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. Κλείνοντας πρέπει να αναφέρουμε το άφθονο δέρμα και την πληθώρα νίκελ στοιχείων που με τη σειρά τους βοηθούν στην αύξηση του στοιχείου της πολυτέλειας.
 

Plug-In υβριδική και τετρακίνητη 

Αναφορικά με το σύστημα κίνησης δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ωστόσο από κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχει φανεί πως πιθανότατα η SL θα διαθέτει Plug-In υβριδικό σύστημα, συνδυάζοντας τον τούρμπο 2λιτρο κινητήρα βενζίνης με ένα ηλεκτρική υποβοήθηση. Η ισχύς φημολογείται κοντά στους 578 ίππους. Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης θα συνδυαστεί με ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα SL θα είναι διαθέσιμη με τετρακίνηση, η οποία πιθανότατα θα προέρχεται από το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Φυσικά ίσως υπάρχουν και άλλα μηχανικά σύνολα που θα την εξοπλίζουν, ωστόσο αυτό μένει να φανεί σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Δεν αργεί η νέα Mercedes SL!
-Ντεμπούτο στις 28/10
-Με διάταξη 2+2 θέσεων
-Οθόνες α λα S-Class
-Plug-In υβριδική επιλογή και τετρακίνητη
Θα την ήθελες και σε κουπέ ή αρκεί μόνο το roadster;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto