Η Toyota γιορτάζει τις 50 εκατ. πωλήσεις της Corolla με νέα έκδοση
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota γιορτάζει τις 50 εκατ. πωλήσεις της Corolla με νέα έκδοση

4.035 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2021)

Με μία νέα ειδική έκδοση η Toyota γιορτάζει τις 50 εκατομμύρια μονάδες της Corolla που έχει καταφέρει να πουλήσει το ιστορικό best-seller μοντέλο της!

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα. Η Toyota πούλησε 50 εκατομμύρια Corollaμεταξύ 1966 και 2021 και προκειμένου να γιορτάσει αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο για το best-seller μοντέλο της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, κυκλοφόρησε την ειδική έκδοση 50 million edition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Σε σεντάν, χάτσμπακ, αλλά και βάγκον

Η ειδική αυτή έκδοση αφορά μόνο την αγορά της Ιαπωνίας και είναι διαθέσιμη σε σεντάν, χάτσμπακ, αλλά και βάγκον αμάξωμα. Ανάλογα με την επιλογή το μοντέλο θα προσφέρεται είτε με 16άρες ζάντες αλουμινίου (σεντάν και βάγκον), είτε με 17άρες (χάτσμπακ), αμφότερες φινιρισμένες σε μαύρο χρώμα. Φυσικά το παρών δίνει το λογότυπο της έκδοσης «50 Million Edition» στα μπροστινά φτερά. Η χρωματική παλέτα είναι μεγάλη και κάποια από τα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν και με μαύρη οροφή.
 

Πλούσιος ο εξοπλισμός 

Στο εσωτερικό πέραν των σημάτων «50 Million Edition» κάνουν την εμφάνισή τους κόκκινες, πορτοκαλί ή χρυσές ραφές, ενώ η ιαπωνική φίρμα υπογραμμίζει πως το υλικό Rezatec στα καθίσματα εξαλείφει τον στατικό ηλεκτρισμό από τα ρούχα του επιβάτη. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ανάμεσα από άλλα την οθόνη αφής 9 ιντσών για τον infotainment, 6 ηχεία, και πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 

Αποκλειστικά ως υβριδική

Η ειδική έκδοση θα προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδική, εκεί όπου ένας κινητήρας 1,8 λίτρων συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, για να επιτυγχάνεται συνδυαστική ισχύ 122 ίππων. Η κίνηση οδεύει στον μπροστά άξονα χάρη σε ένα κιβωτίου ταχυτήτων CVT. Διαθέσιμη είναι και μία τετρακίνητη έκδοση αλλά μόνο για τα σεντάν και βάγκον μοντέλα.
 

Αρχικά μόνο στην Ιαπωνία

Όπως προαναφέραμε, προς το παρόν, η Corolla 50 Million Edition είναι διαθέσιμη μόνο στην ιαπωνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από 2.830.000 Γιεν Ιαπωνίας, δηλαδή περίπου 21.782 Ευρώ.

Έφτασε τις 50 εκατομμύρια πωλήσεις η Corolla!
-Η Toyota το γιορτάζει με την έκδοση «50 million edition».
-Μόνο ως υβριδική.
-Σε σεντάν, χάτσμπακ, αλλά και βάγκον.
-Σε πρώτη φάση μόνο για την Ιαπωνία.
Είναι η Corolla αυτή τη στιγμή μέσα στα διασημότερα αυτοκίνητα του κόσμου;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
Audi