Teaser επιβεβαιώνει επίσημα την Toyota GR Corolla
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Teaser επιβεβαιώνει επίσημα την Toyota GR Corolla

3.622 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2021)

Την πρώτη επίσημη teaser εικόνα για την επερχόμενη ισχυρή GR Corolla δημοσίευσε η Toyota, επιβεβαιώνοντας πλέον πως το μοντέλο που πολλοί περιμένουν βρίσκεται καθ' οδόν.

Οι φήμες είχαν υπάρξει πλέον έρχεται και επίσημα η GR Corolla  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για την Toyota GR Corolla έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά. Από τις πρώτες φήμες έως και τις διαρροές που έχουν υπάρξει και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, όλα έδειχναν πως η κατασκευή του μοντέλου εξελίσσονταν. Ωστόσο πλέον όλα τα παραπάνω πήραν επίσημη μορφή αφού η Toyota Αμερικής μέσω του λογαριασμού της στο Instagram έδωσε την πρώτη teaser εικόνα επισήμως.
 

Τα «κρυφά» στοιχεία που υπάρχουν στην εικόνα 

Αν και στην εικόνα παρουσιάζεται το εσωτερικό μίας τυπικής Corolla υπάρχουν στοιχεία μέσα σε αυτό που μαρτυρούν τον ερχομό της ισχυρής έκδοσης. Ποια είναι αυτά; Πρώτον, η ώρα πάνω δεξιά στο ταχύμετρο δείχνει «G16». Αυτή είναι μια αναφορά στον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα G16E-GTS 1,6 λίτρων που τροφοδοτεί το GR Yaris και θα βρίσκεται και στην Corolla, όπως όλα δείχνουν. Στη συνέχεια, στο σύστημα πλοήγησης η ονομασία του δρόμου είναι «GR Four». Αυτό αναφέρεται στο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης, που επίσης θα βρίσκεται στο μοντέλο.
 

Το μοντέλο εμφανίζεται δεξιά στην εικόνα 

Τρίτον, οι δύο αριθμοί στο σύστημα κλιματισμού ο ένας στην πλευρά του οδηγού και ο άλλος στου συνοδηγού γράφουν «2 68». Ο αριθμός αυτός παραπέμπει στα 268 άλογα που είναι η ισχύς του GR Yaris στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη είναι ελαφρώς μικρότερη στα 261 άλογα. Τέλος, κοιτάξετε προσεκτικά μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού και θα δείτε μια μικροσκοπική, καμουφλαρισμένη GR Corolla να κινείται στο δρόμο!   
 

Πιθανότατα με 300 ίππους 

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, η GR Corolla θα έχει 300 άλογα και 370 Nm ροπής, ενώ ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που θα την εξοπλίζει θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

Έρχεται και επίσημα η ισχυρή GR Corolla.
-Teaser της Toyota αποκαλύπτει «κωδικοποιημένα» το μοντέλο.
-Παρούσα στην εικόνα και η GR Corolla.
-Πιθανότατα με 300 ίππους.
Είναι το αυτοκίνητο που περιμένεις η Toyota GR Corolla;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto