" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  29/8/2008

Διάκριση για το Opel Insignia

Διαβάστηκε από 9588 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2008
Το εργονομικό σπορ κάθισμα (Ergonomic Sport Seat ) του Opel Insignia έλαβε μία εξέχουσα διάκριση. Μία σφραγίδα έγκρισης για την εργονομία του, από μία Γερμανική επιτροπή γιατρών και θεραπευτών και δεν είναι η πρώτη φορά που η Opel παίρνει τέτοια εύσημα.


Τα προηγμένα εργονομικά καθίσματα αυτοκινήτου αποτελούν μακροχρόνια παράδοση στην Opel.
Το πολυρυθμιζόμενο MultiContour κάθισμα οδηγού (ρύθμιση 18 κατευθύνσεων) του Vectra/Signum ήδη έφερε τη σφραγίδα έγκρισης της Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR) – μιας ανεξάρτητης επιτροπής ειδικών εργονομίας και γιατρών στη Γερμανία.

Το Εργονομικό Σπορ Κάθισμα του νέου Insignia συνεχίζει αυτή την παράδοση σε πολύ προσιτή τιμή. Το κάθισμα του Insignia, που διατίθεται στάνταρ με την έκδοση Sport και προαιρετικά με τις εκδόσεις Essentia, Edition και Cosmo (όχι σε συνδυασμό με δέρμα στο Cosmo), πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για ξεκούραστη πλάτη. Προκειμένου να λάβει τη σφραγίδα έγκρισης AGR, το κάθισμα πρέπει να φέρει ρυθμιζόμενη υποστήριξη μηρού, ρύθμιση κλίσης και υποστήριξη οσφυϊκής χώρας τεσσάρων κατευθύνσεων.

Η σφραγίδα AGR αποτελεί εγγύηση ποιότητας και απονέμεται μόνο σε εργονομικά προϊόντα που συμμορφώνονται με τις αυστηρές ιατρικές απαιτήσεις μιας ανεξάρτητης επιτροπής ειδικών. Πιστοποιημένα καθίσματα παρέχουν βέλτιστες συνθήκες για τους μύες της πλάτης και τη σπονδυλική στήλη, μπορούν να ρυθμίζονται ατομικά και φέρουν άριστο σύστημα ελέγχου κλιματισμού. Καθώς αποτρέπουν αποτελεσματικά τον πόνο και την επιβάρυνση, όσοι υποφέρουν από πόνους της πλάτης θα μπορούν να απολαμβάνουν άνετα ταξίδια με αυτοκίνητο.


περισσότερα »

OPEL - Τελευταία νέα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - Τελευταία νέα