Παγκόσμιο ντεμπούτο για την υβριδική έκδοση του Auris
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παγκόσμιο ντεμπούτο για την υβριδική έκδοση του Auris

Το υβριδικό Toyota Auris

(2/9/2009)

Αρκετά θα είναι τα νέα μοντέλα της Toyota στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ θα έχουμε τόσο την παγκόσμια πρεμιέρα του υβριδικού Auris, όσο και την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου Land Cruiser. Παράλληλα θα παρουσιαστούν και δύο εκδόσεις του iQ.

Το σημαντικότερο ίσως γεγονός για την Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα είναι η Παγκόσμια Πρεμιέρα του Auris HSD Full Hybrid Concept. Αυτό αντιπροσωπεύει την εισαγωγή της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας της εταιρείας σε ένα μοντέλο ευρείας κυκλοφορίας και το πρώτο βήμα για την εφαρμογή του Hybrid Synergy Drive (HSD) στην προϊοντική γκάμα της.

To Prius Plug-in Hybrid θα κάνει επίσης παγκόσμιο ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη

To Prius Plug-in Hybrid θα κάνει επίσης παγκόσμιο ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθεί το νέο Prius Plug-in Hybrid που θα κάνει επίσης το Παγκόσμιο Ντεμπούτο του στη Φρανκφούρτη. Το Prius Plug-in Hybrid επιτρέπει την αποκλειστική ηλεκτρική λειτουργία για σύντομες διαδρομές σε επίπεδο καθημερινών μετακινήσεων. Στις αρχές του 2010, μία εκτενής δοκιμή στους Ευρωπαϊκούς δρόμους θα περιλαμβάνει τη μίσθωση άνω των 150 μονάδων σε επιλεγμένους πελάτες. Στη Φρανκφούρτη πραγματοποιείται επίσης η Ευρωπαϊκή Πρεμιέρα του νέου Toyota Land Cruiser, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται το 4ο τρίμηνο του 2009, ενώ δύο ειδικά προσαρμοσμένα εκθεσιακά μοντέλα iQ (iQ for Sports και iQ Collection) θα δώσουν μία γεύση από ένα μελλοντικό ’Κόσμο iQ’, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρονται στους πελάτες να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους.
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto